Biljana Gaurina/Cropix
NE MOŽE VIŠE ČEKATI

Zaručnika Ivane Radovniković odobrila i najveća kritičarka - baka Franka

Poznata pjevačica nedavno je objavila kako se nakon deset godina veze zaručila za dečka Stjepana Markovića, a kojeg je odobrila i najveća Ivanina kritičarka – baka Franka.

– On je baš po mom guštu, tako joj je i pokojni djed bio zgodan. Spremamo se za svadbu. Došla je i ta granica, ne može se više čekati – rekla je baka i komentirala da joj novi Ivanin album Dio mene nije loš, ali bi trebao biti življi.

O ljubavi nedavno zaručenog para pričao je i televizijski voditelj Frano Ridan koji je svjedočio početku njihove ljubavne priče:

– Kad mi je prvi put Stjepan rekao da hoda s Ivanom mislio sam da se zeza i da nema šanse. Ali evo ih i nakon deset godina zajedno. Dosta se dobro drže. S obzirom da još nisam dobio pozivnicu za svadbu, mislim da smo sigurni još nekih četiri ili pet godina.

Njihova ljubav dogodila se na natjecanju u showu Story Supernova Music Talent, a Damir Kedžo prisjetio se kako su u ono vrijeme Stjepanu ljubavne savjete dijelili upravo on i Saša Lozar.

Stjepan je otkrio da će se on i zadarska pjevačica vjenčati potkraj jednog ljetnog mjeseca, a Ivana je priznala da na svom vjenčanju neće bacati buket.

Pjevačica je gostovala u Glazbenom showu Dalibora Petka gdje je uživo izvela pjesme s novog albuma Dio mene za koji je dobila pohvale brojnih kolega poput Bojana Jambrošića, Ivice Propadala, Mile Elegović, Vitomire Lončar i Josipe Lisac.

Linker
19. travanj 2024 16:59