LUKSUZNA ZABAVA

Zaruke od milijun funti Petre Ecclestone

Petra Ecclestone, 22-godišnja dizajnerica i kćerka vlasnika “Formule 1” Bernieja Ecclestonea, proslavila je sinoć u lu­ksuzno preuređenoj bivšoj elektrani Battersea na južnoj strani Temze zaruke s devet godina starijim londonskim biznismenom Jamesom Stuntom, s kojim živi posljednje četiri godine.

Oko tristotinjak gostiju, među kojim je bila britanska princeza Beatrice s dečkom Davidom Clarkom, pijeuckali su šampanjac Cristal te poznatu votku Snow Queen iz Kazahstana, koja se radi od organske pšenice i vode koja izvire u podnožju Himalaja; plesali uz taktove hitova pop-pjevačice Rihanne, koja je na zabavu doletjela helikopterom iz Pariza i otpjevala šest pjesama. No iznenađenje večeri bio je ručno rađeni automobil Bugatti Veyron, na čijim je tablicama pisalo – F1. Dar je to, naime, ponosnog tate Bernia Ecclestona, koji je kamionom dovezen do ulaza u bivšu elelktranu.

Petru Ecclestone i sina Jamesa Stunta, sina britanskog tiskarskog tajkuna Geoffreya Stunta, upoznao je zajednički prijatelj koji im je organizirao spoj naslijepo.

– Zaljubila sam se u Jamesa na prvi pogled – tvrdi Petra – i odmah sam znala da ćemo se jednog dana vjenčati. – Bili smo sami kod kuće i njegovo je pitanje došlo iznenada, kao grom iz vedra neba. Zavrtjelo mi se u glavi kad sam shvatila da me zaprosio – opisuje razdragana Petra Ecclestone.

Mladi prosac pokazao se kao savršen džentlmen koji drži do tradicije pa je ruku svoje drage prvo izmolio od njezinih roditelja, Slavice (52) i Bernieja Ecclestonea (80), šefa Formule 1.

– Prvo je pitao mog oca, ali više ga je brinulo što će reći moja mama, jer ona se prema meni uvijek postavlja zaštitnički, no oboje su bili oduševljeni, baš kao i ja – kaže Petra.

Linker
26. travanj 2024 11:19