LORENA NOSIĆ

Zaštitni znak: osmijeh i kratka kosa

Lorenu Nosić TV gledatelji su zapamtili po “vojničkoj” frizuri iz sapunice “Obični ljudi”, no do RTL-ova showa Ljubav je na selu, koji 30-godišnja glumica vodi, kosa je narasla. Sad je u fazi, kaže Lorena, kad pušta kosu pa se i njezina frizura stalno mijenja.

Biste li se zbog uloge ošišali na ‘nu­lericu’? – Bu­dući da sam to već učinila za snimanje TV reklame, vjerojatno bih. No, mnogo se lakše na to odlučiti kad imaš kratku kosu, jer kad bi bila duga, dobro bih razmislila.

Kako ste se osjećali s dugom ravnom perikom koju ste nosili u ‘Zabranjenoj ljubavi’? – U početku mi je bilo vrlo čudno jer kosa ipak nije bila moja, ali brzo sam se priviknula i zabavljale su me te česte promjene kratko-dugo. Slažete li se s izrekom da je kosa ženin najlje­p­ši ukras? – Mislim da je najbolji ukras svake žene, i muškarca, naravno, ono što nosi u sebi i čime zrači, a kosa s tim nema nikakve veze.

Kojim preparatima njegujete kosu? – Imam pr­ilično živu i neposlušnu kosu. Perem je svaki dan blagim šamponom i njegujem regeneratorom da se oporavi od gela koji svakodnevno koristim.

Bojite li je? – Zadovoljna sam svojom prirodnom bojom i nemam posebnu že­lju eksperimentirati s bojama radi promjene.

Čime je štitite od sunca, mora i soli? – Dok sam na plaži, nanesem Deborah anti-age ulje za kosu i tijelo, a koristim ga i kao pakung, prije pranja kose.

Za češljanje vam vje­ro­ja­tno ne treba mnogo vre­mena, a za što vam, u sva­kodnevnoj njezi, tre­ba najviše? – Najvjerojatnije za tuširanje jer obožavam vodu, uživam u mirisavim gelovima i kupkama, pa onda nanosim kreme za njegu tijela – i vrijeme brzo pro­leti.

Imate li osobni rekord u spre­manju za izlazak? – Mislite na brzo ili sporo spremanje? Priznat ću samo da se ponekad znam i vrlo brz spremiti.

Iziđete li katkad bez imalo šminke? – Uvijek mi se “provuče” barem malo korektora, ali bez svega drugog mogu bez problema.

Čime njegujete lice i tijelo? – Za lice upotrebljavam Collistarovu hydro-gel kremu s vodenim liposomima, a tijelo njegujem Collistarovim hidratantnim uljem te dnevnim i noćnim tretmanom protiv celulita.

Volite li isprobavati nove kremice? – Uvijek me privuku zbog ambalaže, ali vraćam se i pro­izvodima s kojima sam bila zadovoljna i za koje sam sigurna da mi odgovaraju.

Koji vam je omiljeni parfem? – Bvlgari Omnia Crystalline, zato jer je svjež, nježan i cvjetan.

Kad se pogledate u zrcalo, čime ste najzadovoljniji? – Kako koji dan…

A što biste, možda, željeli korigirati? – Sitne korekcije rješavam make-upom. Naglasim ono što mi se sviđa, nabacim osmijeh i to je to.

Da se ipak odlučite na estetski zahvat, s kime biste se, osim s liječnikom, savjetovali? – O tome bih razmišljala kad bih se našla u toj situaciji.

Kakav nakit najradije nosite? – Jednostavan, ali neobičan, od srebra ili bijelog zlata, uglavnom naušnice, prstenje i narukvice. Ljeti mi je posebno drag nakit od drva.

Koji vam je kozmetički dar najdraži? – Uvijek se jednako veselim mirisavim kremicama i parfemima.

Jagoda Zamoda

Linker
03. svibanj 2024 15:24