GALA KONCERT

Zdravko Čolić slavi Dan žena u zagrebačkoj Areni

Nakon što je prije dvije godine razveselio Splićanke priredivši na Valentinovo koncert u Splitu, Zdravko Čolić će ove godine pravi poklon darovati – Zagrepčankama. Naime, na veselje svih žena, pjevač će održati gala koncert u Areni Zagreb 8. ožujka.

Među brojnim hitovima koje izvodi na koncertima su pjesme „Ti možeš sve, al’ jedno ne”, “Ti si mi u krvi”, “Stanica Podlugovi“, “Produži dalje“ i pjesmu koju bi mogao nazvati autobiografskom „Pjevam danju pjevam noću“.

– Najteže je izabrati repertoar za koncert i uklopiti se u predviđenu satnicu. Nerijetko produžim koncert jer uživam u pjevanju i dijeljenju emocija sa svojom publikom – često je znao reći Zdravko Čolić. Svi koji su posjetili njegov koncert u zagrebačkoj Areni prije tri godine znaju da je pjevao tri sata, a publika ni nakon toga nije htjela napustiti dvoranu, već je tražila još.

– Pjevam većinom ljubavne i vesele pjesme. Ljudi se na koncertu trebaju opustiti i slušati pjesme koje ih vesele ili koje ih emotivno vraćaju nekoj ljubavi, a ne da ih diraju u nekom nacionalnom ili patriotskom smislu. Nisam čovjek koji ulazi u nacionalne i političke vode. Ta moja neutralnost nije taktika, nego je dio moje osobnosti. Čovjek mora biti pametan i živjeti svoj život – kazao je Zdravko Čolić, pokušavajući objasniti svoju popularnost u cijeloj regiji.

Koncert u zagrebačkoj Areni organizira agencija Gramofon, a ulaznice će uskoro biti puštene u prodaju.

Linker
14. svibanj 2024 02:30