VIDEO: IVANKA MAZURKIJEVIĆ

Ženstvenost je u stavu, a ne u odjeći

Ivanka Mazurkijević (36), pjevačica grupe Stampedo i glazbena programska urednica Kluba 100 u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, za časopis Glorija, snimila je modni editorijal u prostoru zagrebačkog prolaza Oktogon. Duhovita i karizmatična, pjevačica je zabavljala cijelu ekipu i “herojski” odradila manekensku ulogu.

-Moda je prije svega originalnost, stalna igra u kojoj nema granica – kaže pjevačica koju mnogi pamte i kao voditeljicu TV emisije Dizalica, koja uvijek se isticala svojim osebujnim odjevnim stilom.

Pogledajte video snimku snimanja modnog editorijala u kojoj pjevačica govori o novom albumu grupe Stampedo pod nazivom “Možda stvarno”, kako se snašla u ulozi modela te kakav odnos ima prema razvikanim modnim imenima i markama.

– Volim rasprodaje, volim buvljake, stare dućane i krojačnice koje većini nisu in, volim pronaći neki dućan u koji ne zalaza baš svi. No, nikad ne zalazim u jako skupe dućane, to je protiv mojih uvjerenja. Često odlazim na Hrelić, tamo se znaju naći lude stvari, od dalekozora za kazalište, do zanimljivih starinskih srebrnih i brokatnih torbica – izjavila je simpatična pjevačica.

Gordana Kolanović ­

Linker
28. travanj 2024 21:51