NEODOLJIVI MUŠKARCI

Zgodni vaterpolisti otkrili atraktivne tetovaže

Trajno ukrašavanje tijela iznimno je popularno među sportašima. Nogometaši i košarkaši veliki su poklonici ovog rituala, a koliko je tetoviranje popularno među zlatnim vaterpolskim olimpijcima otkrili su Petar Muslim, Anđelo Šetka i Fran Paškvalin nakon još jedne uvjerljive pobjede na Svjetskom prvenstvu u Barceloni.

– Imam samo jednu tetovažu koju sam napravio prije dosta godina i nikada nisam požalio. Trenutno ne razmišljam o novoj ali siguran sam da ću se jednom opet tetovirati. Ima posebno značenje u mom životu i nastala je prema mojoj ideji – izjavio je vaterpolski reprezentativac Petar Muslim. Anđelo Šetka je također zadovoljan svojim tetovažama i već ima ideju treće koju planira napraviti uskoro te dodaje:

– Veliki sam ljubitelj tetoviranja. Obje moje tetovaže imaju svoju priču, podsjećaju me na bitne stvari u životu i jedinstvene su. U glavi već imam ideju o trećoj koju planiram realizirati ubrzo. Kada se jednom tetoviraš teško se zaustaviti. No, kao i u svemu drugom, treba biti odmjeren i ne pretjerivati –

Najveći ljubitelj ukrašavanja tijela u našoj reprezentaciji je Fran Paškvalin koji ima čak pet tetovaža a svaku je pomno isplanirao prije nego je trajno ocrtao svoju kožu.

– Preporučam svima da dobro razmisle što i gdje će se tetovirati. To je nešto što ne može tek tako nestati i ne možete se predomisliti nakon nekog vremena. Kada ih jednom napravite one su tu s vama cijeli život, nose neku vašu priču i daju vam snagu. Sretan sam i ne bih ništa mijenjao, a ko zna, možda uskoro padne i neka nova – izjavio je dobro raspoloženi Fran Paškvalin.

Linker
01. listopad 2022 14:33