ŠALICE ZA BLAGDANE

Zigman i Sever za kavopije

Jacobs je angažirao dva poznata hrvatska kreatora koji su šalicu za kavu zamislili kao platno za stvaranje svog novog umjetničkog djela. Dizajnerske šalice koje su osmislili Juraj Zigman i Robert Sever u prodaji se nalaze u limitiranom izdanju pa su stoga idealan blagdanski poklon u hladnim zimskim danima.

– Moda je danas sastavni dio života i kao takva može se pronaći svugdje. Osobno uživam u kreiranju grafika i modnih ilustracija tako da svaki moj crtež može biti primijenjen u kontekstu produkt dizajna. ZIGman Jacobs šalica je romantična, zavodljiva, posjeduje dašak starinske atmosfere. Glavni je cilj bio kreirati jako pozitivan proizvod koji će svakome uljepšati početak radnog dana. Upravo me ta pozitivnost ali i stanovita intima cijelog procesa vodila kroz oslikavanje i osmišljavanje- kaže Juraj Zigman.

– U slučaju suradnje sa Jacobsom inspiracija su mi prvenstveno bile bogate barokne dekoracije koje sam pokušao na vlastiti način nanovo izmisliti i na taj način učiniti suvremenima. Eksperimentirao sam između hektične ali promišljene dekorativnosti koja postaje vrlo moderne – izjavio je Robert Sever.

Šalicu Roberta Severa možete pronaći uz Jacobs 3in1 kutiju od 240 grama, dok se Zigmanova nalazi uz kutiju Jacobs 2in1 kave od 320 grama.

Linker
26. travanj 2024 11:42