PR
NEVIĐENA MODNA PRIČA

Zigman priprema spektakl za finale Cro A Portera

Juraj Zigman inače je poznat je po svojem izvanrednom dizajnerskom umijeću i vrhunskom showu pa niti ove sezone neće biti drugačije jer je svoju kreativnost povezao u zajednički globalni projekt s brandom Absolut te nam pripremaju spektakularni show na pisti Schwarzkopf Cro A Portera.

Absolut je pokrenuo globalni projekt Transform today koji ujedinjuje njihovu već poznatu filozofiju povezivanja sa suvremenom umjetnošću, a istovremeno nudi nove kreativne interpretacije i poglede na nju.

Zigman je odabran kao predstavnik Hrvatske u ovom globalnom projektu prema konceptu kojim je izrazio svoje viđenje Transform today kampanje i svoje osobne transformacije. Absolut i Zigman pripremaju do sad još neviđenu modnu priču u Hrvatskoj kojom će pomaknuti granice mode na novu razinu.

U središtu kampanje su svi mladi ljudi koji u sebi imaju urođen Absolutov kreativni gen i vjeruju kako budućnost nije uklesana u kamenu: Woodkid, dizajner, ilustrator, redatelj i glazbenik iz Francuske; Aaron Kobin, digitalni umjetnik iz Amerike; Yiqing Yin, mlada modna dizajnerica iz Francuske te Rafael Grampá, crtač stripova iz Brazila.

Na lokalnoj razini, projektu će se priključivati domaći umjetnici koji će također dati svoj osobni dodir projektu.

Svoj zajednički projekt Absolut i Zigman predstaviti će zadnjeg dana Schwarzkopf Cro A Portera, 12. travnja.

Linker
19. travanj 2024 09:53