LJUBAVNI TRIJUMF

Zoe Saldana zavela najseksi muškarca svijeta

Samo mjesec i pol nakon raskida jedanaestogodišnje veze s poduzetnikom Keithom Brittonom (35), američka glumica Zoe Saldana (33), zvijezda filmskog hita “Avatar”, ponovno ljubi – kolegu Bradleya Coopera (36), s kojim se zbližila u lipnju prošle godine u Kanadi, na snimanju trilera “The Words”. Glumili su par, a njihova romansa nedavno se s filmskog platna prenijela u stvarni život. Glasine da između njih dvoje ima nešto više od prijateljstva, krenule su polovinom prosinca, kad su viđeni zajedno u jednom njujorškom noćnom klubu. Glumičin glasnogovornik tada je demantirao da su u vezi, no njihovi prijatelji otkrili su novinarima da je par novogodišnje blagdane proveo zajedno, u luksuznom skijalištu na Stjenjaku.

Bradley Cooper, kojeg je američki magazin People nedavno proglasio najseksi muškarcem na svijetu, ima bogatu ljubavnu prošlost: 2006. se oženio glumicom Jennifer Esposito (38), no rastali su se nakon manje od godinu dana. Jedna od rijetkih ozbiljnih veza u koje se upustio nakon toga bila je s glumicom Renee Zellweger (42): hodali su godinu i pol, a prekinuli u ožujku 2011. Slomljeno srce liječio je aferama sa zgodnim ženama, pjevačicom Jennifer Lopez (42) i francuskom glumicom Melanie Laurent (28). Pisalo se i da je u vezi s kolegicom Olivijom Wilde (27), koju je također upoznao na snimanju filma “The Words”, no sada je jasno da je njegov izbor ipak bila Zoe Saldana.

Keith Britton, za kojeg se Saldana zaručila u lipnju 2010., zasad u javnosti ne komentira novu ljubav svoje bivše drage. Jesu li se rastali prijateljski ili u svađi, i pati li Britton zbog toga, najbolje znaju njih dvoje. No, s obzirom na to da dijele vlasništvo nad uspješnim modnim websiteom My Fashion Database, bez obzira na propalu ljubav, morat će i nakon ljubavnog raskida dijeliti poslovni život.

Kristinka Šćavina

Pročitali ste skraćenu verziju teksta o Zoe Saldani i Bradleyju Cooperu. U tiskanom izdanju Glorije (br. 887) pročitajte i o prekidu Zoe Saldane sa zaručnikom Keithom Brittonom. Možete se pretplatiti i na PDF izdanje.

Linker
26. travanj 2024 21:08