PR
SA CRVENOG TEPIHA

Zrinka Cvitešić - tri elegantna izdanja lijepe glumice

Zrinka Cvitešić već neko vrijeme provodi izvan Hrvatske radeći na svojoj međunarodnoj karijeri pa je veliko zadovoljstvo mnogobrojnih fanova i kolega vidjeti je u našim krajevima.

Povod Zrinkinog povratka, između ostalog, bio je i Sarajevo Film Festival na kojemu je bila jedna od glavnih zvijezda prve večeri, a priliku je iskoristila i za promociju triju novih trendova u šminkanju.

Odjevena u haljinu boje lososa Zrinka je pokazala gola leđa i savršenu figuru te besprijekoran make up za koji je bio zadužen tim stručnjaka L’Oreala Paris, koji je odabrao upravo Zrinku za predstavljanje novih trendova nazvanih So couture!, Summer look i Metallic look.

Foto: PR

Jedan od triju predstavljenih trendova, Zrinka je pokazala i na konferenciji za novinare, na koju je došla odjevena u crnu čipkastu haljinu s detaljima od tila. Za tu je priliku podigla kosu kako bi make up došao do izražaja, a ostatak kombinacije bio je decentan i bez modnih dodataka.

Foto: PR

Na posljednjem pojavljivanju, premijeri filma Otok ljubavi , Zrinka se odlučila za retro odjevnu kombinaciju s upečatljivim ljubičastim ružem koji je dodatno naglasio smjelu i orginalnu kombinaciju.

Foto: PR

Linker
10. siječanj 2022 06:17