OKTIRVENE TAJNE

Zrinko Tutić: Tajči je zarazna, a ponudu Maje Blagdan nisam mogao odbiti

– Zrinko Tutić osim što razumije talent, jer je i sam talentiran, on je i veliki profesionalac. Zna što želi dobiti od suradnika i pri tom je jako zahtjevan i težak. Budio me u 9 sati ujutro da mu pišem pjesme’, prisjetila se svoje suradnje sa skladateljem Alka Vuica, na predstavljanju antologijskog izdanja ‘Na svoju ruku’, Zrinka Tutića, na Narodnom radiju.

Tutić je bio gost u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka’, gdje se prisjetio svojih velikih suradnji.

Tajči je zarazno biće. Do te mjere se uvuče u tebe, kao vodene kozice, da to ne možeš oprati rekao je Zrinko kojeg je Tajči iznenadila pozivom u eter iz svog doma u Americi.

Željko Bebek priznao je da je do suradnje sa Zrinkom bio pjevač Bijelog dugmeta, a nakon njega po prvi put prepoznat kao samostalni pjevač, a Arsen Dedić mu je poručio da se ne plaši, jer strah ponižava i strah je roditelj okrutnosti. – Massimo je moja ljubav i jedan od najljepših glasova s kojima sam radio, a Maja Blagdan došla mi je s ponudom koju nisam mogao odbiti, ali nije sve za eter’, rekao je Zrinko.

Blagdan ga je nazvala svojim trenerom, a Doris Dragović priznala da sve ono što je ona danas na sceni potvrđuje tko je zapravo Zrinko Tutić.

Šali se da sam polupismena, a u odnosu na njegov talent, to i jesam. U njemu ću uvijek imati prijatelja i savjetnika – rekla je kantautorica Lea Dekleva, a Ivana Husar Mlinac priznala da bi i danas voljela k njemu doći po neki savjet.

On je Mangup iz one popularne pjesme otkrio je Ivan Mikulić, a Ksenija Erker je otkrila da je u njihovim mladim danima postojala ljubavna kemija između nje i Zrinka. Za Mišu Kovača rekao je da se takav transfer emocija između njega i publike teško može opisati, a Severinu je nazvao najboljom zabavljačicom koju smo ikad imali.

http://youtu.be/c3rt6S6W5Lc

Linker
24. travanj 2024 02:22