KAKO SMO SNIMILI NASLOVNICU

Zvijezde 2009. u jednom kadru

Kad se na vratima Studija 3 u Jadran filmu pojavio Ivan Herceg, ženski dio ekipe koja je sudjelovala u snimanju jubilarne desete Glorijine novogodišnje naslovnice, počeo je lagano hvatati zrak. Toliko su bile smetene da je prijetila opasnost da ga zabunom oslove s Kristijan, kako je nježnom i naočitom 28-godišnjem glumcu ime u sapunici “Dolina sunca”. Šminkerice su već pripremale stolac nadajući se da će prvo njima doći u ruke, no on je sjeo za stol i počeo listati novine. Začas se pred njim stvorila kava i croissant punjen čokoladom, a netko je u šali dobacio da se nakon doručka lagano može početi skidati. Što je on i poslušao. A mi smo po mislili – blaženi Konstantin Sergejevič Stanislavski i njegovo djelo “Rad glumca na sebi”.

Pogledajte što su vam zvijezde 2009. poželjele za nadolazeću 2010.

U svakom slučaju, Ivan Herceg probio je led druženja i, usuđujemo se ustvrditi, dobre zabave koja je pratila snimanje Glorijine naslovne stranice novogodišnjeg broja.

– Pa ova haljina vrijedi kao cijeli moj ormar! Gotovo da nemam komad odjeće skuplji od nekoliko stotina kuna. Strah me da ne potrgam ovu oblekicu jer ću je morati do mirovine otplaćivati. Samo mirno, Ida, možeš ti biti i dobra curica – pažljivo se kretala po studiju Ida Prester, 30-godišnja TV voditeljica i liderica benda Lollobrigida. Ali kad je ugledala Severinu, koja je frizurom podsjetila na Grace Jones i u haljini koju je za Estare Culto dizajnirao Dalibor Betti, odlučno je krenula u akciju da splitsku pjevačicu izgura sa seta uz obrazloženje da ipak ona želi imati najveće grudi na fotografiji.

– Neću se maknut’! Morate i mene slikat’ – prihvatila je zafrkanciju 37-godišnja Severina.

– Dobio sam okladuuuu! – veselo je uzviknuo 40-godišnji Tony Cetinski, kojeg je u stopu pratio prijatelj i osobni čuvar Vedran Živaljić. A sto eura Tony će dobiti od supruge Ivane Nobilo Cetinski. Naime, ona je bila uvjerena da se Viktoru Dragi neće svidjeti odijelo, cipele i kravata koje je Tony odabrao za snimanje. Ali, naprotiv, Viktor i njegov tim bili su oduševljeni Tonyjevim stylingom, kao i “stesanom linijom”, jer je u malo više od mjesec dana smršavio čak osam kilograma.

Marijana Marinović

Što su na snimanju radili Iva Gačić, Stephan Macchi, John Hećimović, Darijo Srna, Barbara Kolar, Rene Bitorajac, Helena Šopar i Nina Badrić pročitajte u novoj Gloriji (br. 782) u kojoj možete pronaći i opsežni editorijal i intervjue sa svim zvijezdama 2009.

Linker
26. travanj 2024 22:23