OSTVARENI SNOVI

Zvijezde Glorijine novogodišnje naslovnice

U studio 3 zagrebačkog Jadran filma, na set za Glorijinu novogodišnju naslovnicu, iz raznih krajeva svijeta i Hrvatske stigli su modeli Valerija Šestić i Helena Šopar, zlatni olimpijci Giovanni Cernogoraz, Josip Pavić i Sandra Perković, pjevači Severina i Tony Cetinski, glumci Goran Bogdan, Judita Franković i Nives Ivanković, voditeljica Ivana Paradžiković te violončelistica Ana Rucner. Dvanaestero veličanstvenih u 2012. godini za dvanaestu Glorijinu novogodišnju naslovnicu.

Zvjezdano društvo strpljivo se prepustilo frizerima i šminkerima, a potom pod kreativnim vodstvom Viktora Drage stalo pred objektive Glorijinih fotografa. Snimanje novogodišnje naslovnice bilo je odlična prigoda da se oni koji se dobro poznaju ispričaju do mile volje jer su taj dan bili oslobođeni od svih koncerata, proba, snimanja i treninga. Ali i da steknu nove poznanike, o kojima su dosad samo čitali na stranicama Glorije. Za kraj su nazdravili pjenušcem i jedni drugima poželjeli još jednu vrlo uspješnu godinu.

Privatne razgovore zvijezda sa snimanja Glorijine novogodišnje naslovnice, fotografije i opis atmosfere, kao i detaljne priče o uspjesima dvanaestero talentiranih, ustrajnih i lijepih poznatih lica pročitajte u novom broju Glorije (br. 938) koji je u prodaji od 28. prosinca.

Linker
20. travanj 2024 02:55