Sipa/Cropix/JLP
ZARUKE I BEBE

Zvijezde u isčekivanju braka i prinove

U posljednjih nekoliko tjedana zaredale su se objave zaruka, ali i slatkih iščekivanja pa su tako Christina Aguilera, Mila Kunis, Ciara i Scarlett Johansson zvijezde koje planiraju vjenčanje i pripremaju se za prinovu.

Mila Kunis (30) i Ashton Kutcher (36) zajedno su od 2012., a u veljači ove godine potvrdili su zaruke te samo mjesec dana nakon toga otkriveno je i da čekaju svoje prvo dijete.

Christina Aguilera (33) i njezin dugogodišnji dečko, Matt Rutler (28), zaručili su se ove godine na Valentinovo, a samo nekoliko tjedana kasnije objavili su da očekuju svoje prvo zajedničko dijete i da će biti djevojčica. Christini će to biti drugo dijete s obzirom da ima sina Maxa (6) iz braka s bivšim suprugom Jordanom Bratmanom (36).

Scarlett Johansson (29) i Romain Dauriac (31) zaručili su se u rujnu 2013. godine, a šest mjeseci nakon objave zaruka potvrdili su da očekuju prvo dijete.

Prvo dijete čeka i pjevačica Ciara (28) sa zaručnikom Futureom (30). Reper i pjevačica objavili su zaruke u listopadu prošle godine, a u siječnju je Ciara otkrila da čekaju i prvo zajedničko dijete. Future je već otac troje djece s tri različite žene.

Pogledajte u fotogaleriji zaručene parove koji očekuju prinovu!

Linker
26. travanj 2024 08:11