Sipa/Cropix

Zvjezdani hobiji - kako se poznati opuštaju i što vole

Poznati i slavni unatoč mnogobrojnim obavezama uvijek pronađu način da se malo opuste te uživaju u slobodnim aktivnostima i hobijima koji im odvrate misli od gustog rasporeda. Neke zvijezde slažu puzzle, neke crtaju, a neke skupljaju bodeže. Koji su to zvjezdani hobiji – donosimo vam u nastavku.

Beyonce

Kada nije na svjetskoj turneji, ne dizajnira odjeću ili ne snima spotove za cijeli album odjednom, Beyonce se najradije opušta uz čitanje krimića, kojima tjedno posvećuje po nekoliko sati.

Tumblr

Foto: Thumbril

Angelina Jolie

Angelina je u prošlosti bila poznata po izjavama kako spava s noževima i oko vrata nosi malu epruvetu krvi pa od nje niti ne možemo očekivati uobičajeni hobi. Lijepa glumica, naime, skuplja bodeže s udaljenih krajeva svijeta.

AFP/Cropix

Foto: AFP/Cropix

Cameron Diaz

Lijepa dugonoga glumica spojila je ugodno s korisnim i od svog hobija učinila svakodnevnu tjelovježbu. Cameron tako uživa u surfanju i svaki slobodan trenutak provodi na valovima.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Jennifer Lawrence

Jennifer je izjavila kako je samo obična djevojka koja je slučajno postala slavna pa tako ima i obične hobije. Slikanje, pletenje i video igre njen su oblik razbibrige i opuštanja.

Foto: Splash

Taylor Swift

Možda bi mnogi pretpostavili kako su njeni hobiji izlasci i pisanje pjesama o bivšim ljubavima, međutim popularna pjevačica uživa u izradi božićnih snježnih kugla.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Rihanna

Iako voli šokirati javnost svojim odvažnim modnim odabirima koji su često predmet rasprave – slavna pjevačica u slobodno vrijeme opušta se slagajući puzzle. Kaže kako uživa u spajanju komadića u jednu smislenu cjelinu.

Foto: JLP

Katie Holmes

Katie slobodno vrijeme najradije provodi s kćeri. S obzirom da je ona u djetinjstvu vrijeme provodila šijući s majkom, u istoj aktivnosti se trudi uživati i sa svojom kćeri.

AdMedia/Cropix

Foto: AdMedia/Cropix

Mila Kunis

Lijepa Mila ima uistinu neočekivani hobi. Naime, glumica je veliki fan Zvjezdanih staza, a opsjednuta je i video igricama te sudjeluje u mnogobrojnim online igrama.

Foto: AFP/Cropix

Linker
24. travanj 2024 19:47