Cropix
NASTAVAK PRIČE

Zvonimir Boban: Leonarda je slučajno podmetnula nogu pod Jeep

Nakon što je u javnosti odjeknula vijest da je Zvonimir Boban (45) vozilom prešao preko stopala supruzi Leonardi (44) i pritom je teško ozlijedio, policiji je pristigla bolnička prijava o pacijentici s teškom ozljedom noge, zadobivenom u prometnoj nesreći, piše Jutarnji list.

Svoju verziju događaja u postaji je dao i bivši kapetan “vatrenih”: prema pisanju dnevnog lista Zvonimir Boban je 10. prosinca oko podneva u svojem Jeepu Grand Cherokee došao u zagrebačku Masarykovu ulicu gdje se zaustavio ispred kućnog broja 25 gdje je u obiteljsku slastičarnicu Chocolat 041 dostavio božićne ukrase.

Dok se unatrag pokušavao uključiti u promet, prednjim lijevim dijelom Jeepa prešao je preko noge Leonardi koja je u tom trenutku, prema Bobanovim tvrdnjama, slučajno podmetnula nogu jer je dotrčala na kolnik do auta. Od naleta je poznata dizajnerica pala na tlo, a u pomoć joj je pritekao Zvonimir koji ju je posjeo u automobil i odvezao u obližnju Kliniku za traumatologiju, navodi Jutarnji.

Nakon pregleda Leonarda je podvrgnuta rutinskom operativnom zahvatu zgloba te je zadržana na dodatnom promatranju. Supružnici Boban objasnili su doktorima da je nezgoda splet nesretnih okolnosti i trenutka nepažnje, odbacivši time naklapanja da je naletu auta prethodila svađa.

Prema zakonu, za izazivanje prometne nesreće s teškim ozljedama predviđena je zatvorska kazna od šest mjeseci do pet godina, a ako je iz nehaja, onda je kazna novčana ili, pak, do tri godine boravka iza rešetaka, piše Jutarnji list.

Linker
03. travanj 2024 06:27