Foto: Hurryet
TEŠKI TRENUCI

Çağatayu Ulusoyu - životna drama miljenika žena

Slavlje koje su kolege sa seta priredili Çağatayu Ulusoyu za njegov 23. rođendan bilo je za Emira iz serijala “Djevojka imena Feriha” gorka okusa. Istina, silno se obradovao pažnji, razveselile su ga i tri torte s upaljenim svjećicama, ali dok ih je gasio, imao je samo jednu želju – da bude oslobođen optužbi zbog kojih bi mogao dobiti i 15 godina zatvora.

Naime, 23-godišnji glumac i njegova menadžerica Selin Boronkay bili su među ekipom koja je na vrlo pompozan način uhićena u akciji odjela za narkotike istanbulske policije. Čak su u novinama osvanule Çağatayeve fotografije na kojima ga dvojica policajaca izvode iz restorana u kojem je uhićen. Popularni glumac proveo je u istražnom zatvoru tri dana, a prošli tjedan započelo je suđenje na sudu u Istanbulu. Optužnica ga tereti za nabavu i uzimanje narkotika kao i omogućavanje drugima njihovo uživanje.

Çağatay Ulusoy je mladić iz skromne obitelji rođen u Istanbulu. Po majci, umirovljenoj računovotkinji, vuče bošnjačko podrijetlo, a po ocu, umirovljenom tokaru, bugarsko. Za razliku od Emira iz serijala “Djevojka imena Feriha” koji živi u luksuznoj četvrti i može se priuštiti što god poželi, on je odrastao u Avcilaru, radničkom naselju u zapadnom dijelu Istanbula. Stoga na pitanje bi li se mogao oženiti kućepaziteljevom kćeri, spremno odgovara: – Zar stvarno mislite da je to bitno? Sada možda dobro zarađujem, ali i ja potječem iz obitelji skromnih primanja.

Maja Kuzmanović

Pročitali ste skraćeni oblik teksta. Sve o životnom putu mladog turskog glumca od perspektivnog košarkaša do jednog od najpopularnijih glumaca u svojoj zemlji. njegovoj novoj ulozi zbog koje je dobio nadimak ‘turski Ashton Kutcher’ te sklonosti starijim ženama potražite u tiskanom izdanju Glorije (br. 977).

Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
12. travanj 2024 12:21