Odvažno izdanje

Bez greške: Kaia Gerber izgledala je kao supermodel iz 60-ih u haljini kakva se rijetko viđa

Jedan od najupečatljivijih lookova na premijeri nove serije, definitivno je bio onaj koji je nosila 22-godišnja kći poznatog supermodela Cindy Crawford. S obzirom na to da se i inače vrlo često odlučuje za efektne lookove koji nikada ne prolaze nezapaženo, ni ovog puta nije razočarala.

Na premijeri humoristične miniserije "Palm Royale" u Los Angelesu pojavila su se brojna poznata glumačka imena, a kao i na svim važnijim prigodama, i ovog smo puta imali prilike vidjeti mnoštvo odličnih kreacija. Jedan od najupečatljivijih lookova definitivno je bio onaj koji je nosila manekenka Kaia Gerber, kći poznatog supermodela Cindy Crawford. S obzirom na to da se i inače vrlo često odlučuje za stylinge koji nikada ne prolaze nezapaženo, 22-godišnjakinja nije razočarala ni ovog puta.

Poglede je privlačila u mini plavoj haljini s visokim ovratnikom asimetričnog kroja modne kuće Alaïa iz njihove najnovije kolekcije za jesen/zimu 2024., a njezina nas je drapirana kreacija odmah podsjetila na kultni stil iz 1960-ih. Styling je dodatno upotpunila parom Alaïa bijelih salonki na petu s remenčićem, a pritom se odlučila za minimalistički make-up i frizuru kakvu je u 70-ima nosila francuska glumica Brigitte Bardot. Uostalom, sličnu je frizuru 1990-ih nosila i njezina majka.

image

Kaia Gerber poglede je privlačila efektnom mini haljinom modne kuće Alaïa

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iako je Gerber poznata po svojoj manekenskoj karijeri tijekom koje je surađivala s brojnim svjetskim brendovima kao što su Miu Miu, Versace i Saint Laurent, uz zavidnu modnu karijeru, polako gradi i onu glumačku. Tako u spomenutoj seriji koja bi se na platformi Apple TV+ trebala pojaviti 20. ožujka, ima jednu od glavnih uloga zajedno s Kristen Wiig, Laurom Dern, Allison Janney i Rickyjem Martinom.

image

Osim manekenske karijere, 22-godišnjakinja gradi i onu glumačku

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Dosad je imala priliku glumiti u filmovima "Babylon" i "Bottoms", dok je "Mother Mary" u post produkciji. Također snima film "Shell" u kojem će glumiti s Elizabeth Moss i Kate Hudson, a mnogi je pamte i iz serije "American Horror Stories". U nastavku pogledajte tko se još sve pojavio na premijeri miniserije.

image

Kristen Wiig

BILLY BENNIGHT/ADMEDIA/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
image

Allison Janney

ROBYN BECK AFP
image

Amber Chardae Robinson

ROBYN BECK AFP
image

Leslie Bibb

PHILLIP FARAONE GETTY IMAGES VIA AFP
image

Rachel Zoe

PHILLIP FARAONE GETTY IMAGES VIA AFP
image

Josh Lucas

ROBYN BECK AFP
image

Ricky Martin

ROBYN BECK AFP
Linker
17. travanj 2024 18:38