Danijela Gračan s kćeri
 Josip Čekada
ODLIČAN STAJLING

Bivša Kraljica svijeta blistala kraj kćeri: Danijeli Gračan uska haljina sirena kroja pristaje kao salivena

Na 12. Riječkim stepenicama predstavljene su nazanimljivije kolekcije za nadolazeću modnu sezonu, a pozornost su na modnoj reviji privukle bivša Kraljica svijeta i njezina kći.

Dvanaest velikih modnih revija održano je za kraj ljeta ispred Grand hotela Bonavia u Rijeci, a sve kako bi spremi dočekali jesen. Riječani i njihovi gosti mogli su provjeriti kakvi nas trendovi očekuju i što su domaći dizajneri pripremili za jesensku sezonu, a među ljubiteljima mode našla se i bivša Kraljica svijeta Danijela Gračan (48) koja je na reviju stigla u pratnji kćeri Eme koja je ove godine osvojila titulu Kraljice Jadrana.

Josip Čekada
Danijela Gračan s kćeri

Danijela je na reviji ukrala pozornost zahvaljujući tamnoplavoj haljini koja je pratila njezinu siluetu: modelom sirena kroja pokazala je da i na pragu pedesete godine izgleda jednako dobro kao i modeli koji su te večeri prošetali modnom pistom.

Na 12. Riječkim stepenicama svoje su komade za novu modnu sezonu predstavili Vesna Pretković/Sposa, Anja Stehlik, Antonela Gregorović/Showroom Antonela, Biba vjenčanice, Jeordie’s, Ingrid Rojc, Eni Slosar/Kayra design , učenici Trgovačke i tekstilne škole Rijeka, a od modnih dodataka Ghetaldus Rijeka i hrvatski brand La Tramp-eko paper bag

Revije su u nosile Miss Universe Hrvatske 2018. Mia Pojatina, Miss Hrvatske 2017. Tea Mlinarić i bivše hrvatske Miss Universe Ivana Mišura i Barbara Filipović, Vedrana Linardić te Nikolina Miletić Minovska kojoj je ovo prva revija nakon rođenja sinčića.

Josip Čekada
Nikolina Miletić Minovska i Vlado Minovski

Josip Čekada
Vedrana Linardić

Osim Danijele Gračan, među poznatim gostima bili su glumac Edvin Liverić, operni pjevač Ronald Braus i pjevačica Nikolina Tomljanović.

Josip Čekada
Nikolina Tomljanović

Josip Čekada
Danijela Gračan i Edvin Liverić

Josip Čekada
Ronald Braus

Linker
23. travanj 2024 22:22