obožavamo ga, a vi?

Bojana Gregorić Vejzović za večernji izlazak na moru izabrala nepogrešivi ljetni klasik

Komad koji se svako malo vraća u modu voli i Bojana, a za vruću ljetnu noć izabrala je model domaćeg dizajnerskog dvojca.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović obožava modu, a to često pokazuje na svom Instagram profilu. Trenutno je na zasluženom godišnjem odmoru na Pelješcu, poluotoku poznatom po predivnoj prirodi, vinogradima i školjkama. Bojana je novom fotografijom oduševila svoje pratitelje, a za izlazak je odabrala divnu električno plavu haljinu.

Riječ je o satenskoj haljini na preklop domaćeg dizajnerskog dvojca ELFS, savršenoj za vruće ljetne večeri. Bojana je ovu upečatljivu kreaciju spojila sa srebrnim sandalama i srebrnom torbicom u obliku piramide.

image

Bojana Gregorić Vejzović Instagram

BOJANA GREGORIĆ VEJZOVIĆ INSTAGRAM

"Jednog ponedjeljka u kolovozu", napisala je kratko u opisu fotografije, što je itekako dovoljno jer se na njoj vidi da Bojana uživa punim plućima u odmoru, ali i slaganju outfita.

Inače, haljine na preklop među najvećih su modnim hitovima ove godine, iako je riječ o vječnom komadu koji svako malo dolazi na modne piste, a onda i na police trgovina.

Takvi modeli haljina su vrlo udobni, praktični i lagani - idealni su za plažu kad vam treba nešto da se zaogrnete, a presijavajući satenski modeli kao stvoreni su za večernje druženje uz koktel. Osim toga, postoji čak nekoliko načina vezanja haljine na preklop: možete je zavezati sprijeda, straga, sa strane, napraviti mašnu ili pak samo čvor, čime ćete postići potpuno nov izgled.

Dok ljeto još traje, bacite pogled na nekoliko naših prijedloga iz popularnih trgovina.

image

Haljina na preklop, Zara, 229,90 kuna.

ZARA
image

Haljina na preklop, Reserved, 259,90 kuna.

RESERVED
image

Haljina na preklop Mango, Zalando, 299,90 kuna.

MANGO
image

PCJuliet haljina na preklop, Zalando, 299 kuna.

PCJULIET
image

Haljina na preklop, H&M, 194,92 kune.

H&M
Linker
17. travanj 2024 05:09