Neponovljiva

‘Crna Pantera‘ toplesom privukla poglede: Strateške dijelove prekrila je ogrlicom

Naomi Campbell na reviji ‘Off-White‘ nosila je ogrlicu od dijamanata koja joj je jedva prekrila grudi, baršunaste plave hlače širokih nogavica, crni kaput i upečatljivi šešir.

Naomi Campbell koja se tijekom 36-godišnje zavidne karijere etablirala kao jedna od najtraženijih manekenki u modnoj industriji nosila je reviju Off-White u čast preminulom dizajneru Virgilu Ablohu.

Na modnoj pisti pariškog Tjedna mode poznata manekenka nosila je komade iz kolekcije jesen/zima 2022. kojima je ukrala svu pažnju zaljubljenika u modu.

image

Naomi Campbell u čast preminulog dizajnera nosila je upečatljivu kombinaciju na pisti.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kendall, Gigi, Cindy, Naomi... Najpoznatije manekenke nosile reviju u čast Virgila Abloha

Campbell je na pistu izašla u toplesu sa strateški postavljenom ogrlicom kojom je minimalno ostavila mašti, a prozirni dijamatići su se savršeno uparili sa širokim baršunastim hlačama plave boje. Čitavu kombinaciju zaokružila je dugim crnim kaputom i jednostavnim, a upečatljivim šeširom.

Senzacija s modne piste nosila je besprijekornu šminku ponajviše ljubičastih nijansi kojom je kombinaciju podigla na sasvim novu razinu.

image

Slavna manekenka prije revije.

SCOTT GARFITT/SHUTTERSTOCK GARFITT/SHUTTERSTOCK/EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Modni trijumfi na crvenom tepihu: Lady Gaga oduševila u bijelom, a Cate Blanchett u crnoj haljini

Prije nego je debitirala na ovogodišnjem Tjednu mode u Parizu, Naomi nikoga nije ostavila da propitkuje njezin modni ukus pa je na veliki događaj stigla u plavom "od glave do pete".

Traper kombinezon širokih nogavica s bijelim printom iskombinirala je s plavom ležernom jaknom i crnim gležnjačama na tanku peticu i "u civilu" zaradila modnu peticu.

Linker
18. travanj 2024 03:08