Dugo je ovakvu nismo vidjeli

Dokaz da Borna Kotromanić voli i ležerno! Umjesto neobičnih kombinacija, iznenadila je jednom posve drukčijom

Iako voli šokirati modnim izričajem, životna savjetnica je, čini se, za šetnju špicom bila raspoložena odjenuti malo ‘običnije‘ komade, ali nimalo dosadne.

Bivšu dizajnericu i aktualnu životnu savjetnicu Bornu Kotromanić često možemo vidjeti na zagrebačkoj špici u šetnji ili shoppingu. Njezine modne kombinacije već su ostavile traga u javnom životu jer nas svaki put iznenadi svojom hrabrošću da odjene nešto što se drugi nikako ne bi usudili.

Čitajte i: Potpuno se preobratila: Nakon recepta za besmrtnost, Borna pronašla novi izvor mladosti i vitalnosti

Svi pamtimo njezine ljubičaste hlačice-gaćice ili stajling kao za skijalište, no Borna se posljednjih mjeseci prebacila u ležerni "mood" pa odabire casual komade koje možemo vidjeti na mnogim ljubiteljicama mode.

Na svom Instagram profilu voli dijeliti svoje modne lookove, a posljednji je idealan za šetnju u rano proljeće. U društvu svoja dva psa, Borna je prošetala špicom u povratničkom trendu - trapez hlačama koje je obogatila širokim remenom i zanimljivom košuljom na kockasti uzorak.

No, potpuni pobjednik bio je bijeli kaput - klasik koji ne izlazi iz mode i odgovara svakoj prilici. Od modnih dodataka Borna je isfurala neizostavne sunčane naočale i plavu torbu sa zlatnim lancem.

Čitajte i: Odjeća za 'po doma' ne mora biti dosadna: Borna ima fora komplet i za kuhanje i za vježbanje

Kada je riječ o odjeći za po doma, Borna voli da joj je udobna, ali ne i dosadna. U jednoj od njezinih objava, Borna se pohvalila kulinarskim umijećem, ali i udobnim kompletom u koji bismo i mi rado uskočili.

Linker
18. travanj 2024 02:26