ROBERT KALE
Posebna kolekcija

Ekskluzivno smo zavirili iza kulisa nove Alduk Bridal kolekcije

Donosimo vam svježe informacije i sneak peak onoga što je poznati dizajner pripremio za ovu bridal sezonu.

Donosimo vam svježe informacije i sneak peak onoga što je poznati dizajner pripremio za ovu bridal sezonu.

Siječanj je na hrvatskoj modnoj sceni mnogo mirniji od onog u Parizu ili Milanu, ali nekoliko dizajnera vrijedno pripremaju i snimaju nove kolekcije. Glorija je ekskluzivno zavirila iza kulisa snimanja nove modne kolekcije vjenčanica poznatog dizajnera Ivana Alduka, a za to imamo i poseban razlog - ove godine Alduk Bridal linija slavi 10 godina postojanja.

"Prvu kolekciju vjenčanica sam dizajnirao i snimio 2013. godine. Mare Milin je napravila divne vizuale. Činila mi se kao normalan razvoj brenda i širenje ponude, a na kraju je upravo ova linija ispala nešto po čemu nas javnost prepoznaje. Dizajnerska vjenčanica je poseban komad kojeg će si rado priuštiti dosta mladenki, a ovo je idealna prilika da im ja sa svojim timom u tome pomognem", komentirao Ivan, dizajner koji je na sceni još od 2007. godine.

image
ROBERT KALE
image
ROBERT KALE

ALDUK je u početku predstavljao dvije bridal kolekcije godišnje putem impresivnih modnih kampanja, a zadnjih sezona je odlučio ići s jednom, cjelokupnom koja tradicionalno izlazi na početku kalendarske godine.

"Praktičnije je predstaviti cjelovitu, opširnu kolekciju na početku godine jer klijentice dolaze već sada na probe i za jesenska vjenčanja pa ih je ova druga dosta smetala u donošenju odluke pod geslom ‘što ako predstavite neku još ljepšu‘. Uostalom, svaku vjenčanicu izrađujemo po mjeri mladenke uz neke promjene tako da je svaka posebna" dodaje Ivan.

image
ROBERT KALE
image
ROBERT KALE

Obljetnička kolekcija obiluje jednostavnim, pročišćenim linijama, ženstvenim siluetama s akcentima u stilu visoke mode. Cvjetne latice i tekstura cvijeta, dekonstruiranih mašni ili strateški i vizualno pozicioniranih nabora daje izuzetnu svježinu ovoj kolekciji. Dizajnerska vjenčanica u Alduk izvedbi zaista izgleda primamljivo, a neke modele možemo zamisliti i na crvenom tepihu ili u drugim bojama.

Od početka stvaranja kolekcije sam znao da radimo našu najljepšu kolekciju vjenčanica. Dovoljno sam dugo u ovome poslu da sam sam sebi najbolja i najveća kritika i znam što stvaram. Ova kolekcija je dostojna ove obljetnice

Ivanov showroom je već pošteno popunjen terminima bridal proba, a potrebno ga je rezervirati jer prva proba vjenčanica traje do sat vremena i dizajner i njegov tim pomažu u cijelom procesu.

image
ROBERT KALE
image
ROBERT KALE

"Kod nas nema neugodne tišine i ega. Na svakoj probi se smijemo i doista tražimo najbolju opciju za svaku klijenticu. Samo takvim iskrenim pristupom obje strane mogu i trebaju biti zadovoljne, a meni je to kao dizajneru jako bitno. Vrlo sam iskren i kažem sve što treba. Nakon toliko godina to si mogu dozvoliti jer doista znamo put do idealne vjenčanice", iskren je Ivan.

image
ROBERT KALE

Novu kolekciju i kampanju koju je snimila izvrsna Jelena Balić ćemo uskoro ugledati, a do tada vas ostavljamo da proučite kreativnu atmosferu sa snimanja Alduk Bridal ‘23 kampanje.

image

Fotografije: Robert Kale

ROBERT KALE
image
ROBERT KALE
image
ROBERT KALE
image
ROBERT KALE
image
ROBERT KALE
image
ROBERT KALE
Linker
26. travanj 2024 09:42