ZNAMO I GDJE!

Elegantni bijeli blejzer Kate Middleton možete kupiti i u Hrvatskoj po pristupačnoj cijeni

Za jedan od ovotjednih kraljevskih angažmana princeza je odabrala casual look, a dašak profinjenosti njezinom je stylingu dao bijeli strukturirani blejzer s upečatljivom dugmadi.

Kate Middleton poznata je po svom klasičnom, elegantnom stilu odijevanja, te odličnoj ravnoteži između luksuzne dizajnerske odjeće i pristupačnih komada high street brendova. Princeza od Walesa nerijetko nosi H&M, Zaru ili Gap, no fokusira se na jednostavne i kvalitetne komade koji na njoj izgledaju baš poput dizajnerskih.

image

Blejzer je uparila s trendi Veja tenisicama

ARTHUR EDWARDS/AVALON/PROFIMEDIA

Middleton je ovog tjedna posjetila koledž u Derbyju, gdje se susrela s avanturisticom Preet Chandi te se okušala u zanimljivom izazovu - vuči automobilskih guma, ukupne težine dvadeset kilograma. U skladu s prirodom zadatka princeza je odabrala smart casual look, koji je uključivao bijele tenisice marke Veja i tamnoplave hlače ravnog kroja, a dašak profinjenosti njezinom je stylingu dodao strukturirani bijeli blejzer s upečatljivom dugmadi i dvorednim kopčanjem.

image

Middleton ne bježi od komada iz high street trgovina

ARTHUR EDWARDS/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Blejzer na preklop od teksturirane tkanine, Zara, 55,95 EUR/ 421,56 KN

ZARA

Kateini fanovi ubrzo su otkrili kako je u pitanju blejzer iz nove Zarine kolekcije, čija je cijena 55,95 eura (421,56 kuna).

Očekivano, na britanskom webshopu popularnog brenda rasprodao se u rekordnom roku nakon što ga je Middleton nosila, no dobra vijest je da je u Hrvatskoj još uvijek dostupan, i online i u trgovinama.

Linker
18. travanj 2024 15:21