LOOK DANA

Emily Ratajkowski oduševila u stylish izdanju, uz ove komade možemo "kopirati" njezin stil

Pronašli smo komade koji su inspirirani stilom 32-godišnje manekenke čija modna izdanja i inače rado pratimo.

Emily Ratajkowski s razlogom nosi titulu it djevojke, a tijekom godina razvila je svoj jedinstveni, ali svejedno prepoznatljivi stil koji bismo najlakše mogli opisati kao određenu kombinaciju seksepila i ležernosti. Na crvenom tepihu najčešće se odlučuje za elegantne ili odvažne outfite, dok za streetstyle izdanja ipak radije bira minimalističke komade s najvećim fokusom na udobnost.

Osim toga, njezine ležerne i chic modne kombinacije često nam mogu poslužiti kao odlična inspiracija, a ovog smo puta izdvojili njezin posljednji look. Naime, fotografi su 32-godišnju manekenku "uhvatili" u jutarnjoj šetnji s njezinom ljubimcem Colombom kada je ulicama New Yorka prošetala u stylish odijelu, komadu koji je ove sezone jedan od najpopularnijih.

image

Emily Ratajkowski za jutarnju šetnju sa svojim kućnim ljubimcem odlučila se za stylish modnu kombinaciju koju smo odlučili "iskopirati"

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ovaj look ćemo rekreirati kada budemo željeli nositi cool, opuštenu i nonšalantno stylish modnu kombinaciju koja se zapravo temelji na basic komadima koji zajedno čine savršeni outfit. Ratajkowski se odlučila za monokromatsko crno odijelo s oversized blejzerom i pripadajućim hlačama iste boje, bijelu klasičnu košulju, smeđe kožne čizme na petu te sunčane naočale.

image

Ova 32-godišnjakinja čiji stil i inače rado pratimo, itekako zna kako nositi stylish odijelo

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kako bismo se najlakše inspirirali njezinim lookom, pronašli smo high street komade kojima možemo "skinuti" styling 32-godišnje američke manekenke čija modna izdanja i inače rado pratimo.

image

Zara crni bazični blejzer (39,95 eura)/Mango gležnjače sa zaobljenim prednjim dijelom (29,99 eura)/Zara bijela košulja od pamuka (22,95 eura)/Zara sunčane naočale s ovalnim acetatnim okvirom (39,95 eura)/Zara crne lepršave hlače visokog struka (25,95 eura)

ZARA/MANGO
Linker
29. ožujak 2024 12:11