LAUNCHMETRICS/ SPOTLIGHT
KOSA

Futurističke mikro šiške: Je li nam Zendaya najavila novi trend?

Odjevnu kombinaciju upotpunila je futurističkom frizurom - mikro šiškama koje oblikom podsjećaju na frizuru časnika Spocka iz serije "Star Trek".

Odjevnu kombinaciju upotpunila je futurističkom frizurom - mikro šiškama koje oblikom podsjećaju na frizuru časnika Spocka iz serije "Star Trek".

Jedna od najiščekivanijih revija sezone svakako je bila ona modne kuće Schiaparelli, koja se održala u sklopu pariškog Tjedna visoke mode te ugostila brojne zvijezde. Iako su za vrijeme ovih događanja u prvom planu odvažne kreacije koje nose slavna lica, ovo su također trenuci u kojima možemo prepoznati nadolazeće beauty trendove. To je još jednom pokazala Zendaya koja se našla u fokusu i zbog modnog odabira i zbog odabira frizure.

image

Nezaboravni trenuci u svijetu mode i beautyja karakteristika su Schiaparellijevih događanja, a ove godine glavna zvijezda pariškog showa bila je upravo Zendaya

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
image
LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Dvadesetsedmogodišnja glumica i pjevačica pojavila se u neobičnom izdanju i još jednom potvrdila zašto je modna ikona. Odjevnu kombinaciju s potpisom kreativnog direktora Daniela Roseberryja upotpunila je futurističkom frizurom - mikro šiškama koje oblikom podsjećaju na frizuru časnika Spocka iz serije "Star Trek". Ovo je definitivno velika promjena imidža za zvijezdu serije "Euphoria", inače poznatu po dugim ekstenzijama i kratkim bob frizurama. Zendaya je u look ukomponirala i monokromatsku šminku u hladnim tonovima i svoje prepoznatljive ombre obrve.

image
LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Iako je sasvim sigurno riječ o periki, odabir popularne glumice mogao bi biti nagovještaj trenda mikro šiški u 2024. godini

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Iako je sasvim sigurno riječ o periki, odabir popularne glumice mogao bi biti nagovještaj trenda mikro šiški u 2024. godini. No, nije riječ o potpunom novitetu jer su svoju popularnost počele stjecati tijekom 2023. godine. Radi se o šiškama koje su kraće od standardnih, što znači da ne prekrivaju obrve. Iako smo ih mogli vidjeti još u 1950-ima na glamuroznim djevojkama poput Audrey Hepburn i Elizabeth Taylor, dugi su niz godina bile u drugom planu. No, izgleda da smo od prošle godine skloniji odvažnijim frizurama jer njihova popularnost sve više raste. Kroz posljednjih nekoliko mjeseci mogli smo ih vidjeti na zvijezdama kao što su Julia Garner, Leighton Meester i Kristen Stewart, a Zendaya je definitivno dala moderniji twist ovom looku.

image

Julia Garner s mikro šiškama u vintage stilu

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK
image

Leighton Meester pokazala je kako ove šiške mogu izgledati elegantno

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image

Kristen Stewart odlučila se za malo više messy i urbani look

MICHAEL HURCOMB/SHUTTERSTOCK FOR SUNDANCE
Linker
26. travanj 2024 23:58