Prošivene jakne

 JIMSANDKITTYS/TANICEELIZABETH/JESSICASKYE/GLORIA.HR
ZIMSKI MUST HAVE

I dvije godine nakon je hit: Našli smo modele baš poput prošivene jakne Frankie shopa

Influencerice su se dosjetile brojnih načina da ovaj trendi komad za prijelazno razdoblje uključe i u svoje zimske stylinge.

Influencerice su se dosjetile brojnih načina da ovaj trendi komad za prijelazno razdoblje uključe i u svoje zimske stylinge.

Prošivena jakna brenda Frankie Shop bila je veliki instagramski trend 2021. godine, no čini se kako ove sezone doživljava svojevrsnu renesansu. Brojne high street trgovine u protekle su dvije godine na tržište plasirale podstavljene modele inspirirane upravo ovim komadom, pa možemo zaključiti kako ova upečatljiva oversize jakna ustvari nije niti izašla iz mode.

I dok originalne Frankie jakne dolaze u zemljanim nijansama, u bogatoj ponudi online shopova sada možemo birati između najrazličitijih boja, od pastelnih do akromatskih, a slični prošiveni modeli dostupni su i u različitim veličinama i krojevima.

Ovaj model je nadahnut tradicionalnim vojnim jaknama, a iako je zamišljen kao jakna za prijelazno razdoblje influencerice su se dosjetile brojnih načina da ovaj trendi komad uključe u svoje zimske stylinge. U hladnijim danima prebacite prošivenu jaknu preko pletenine ili sakoa, a za ženstveniji look ih kombinirajte s haljinama i stylish torbicama.

Jakne nalik Frankiejevoj pronašli smo u ponudi Zare, Manga i Pull&Beara, a dobra je vijest što su mnogi od ovih modela na popustu u sklopu sezonskih sniženja.

image

Prošivena bomber jakna, Zara 39,95 € (301 kn)

ZARA
image

Prošivena jakna, Pull&Bear, snižena s 29,99 € na 15,99 € (120,48 kn)

PULL&BEAR
image

Prošiveni kaput s remenom, Mango, snižen s 39,80 € na 35,82 € (269,89 kn)

MANGO
image

Oversize prošiveni kaput, Mango, snižen s 59,71 € na 35,99 € (271,17 kn)

MANGO
Linker
27. travanj 2024 00:07