Proljetna priča

I svjetska influencerica voli dizajn Aleksandre Dojčinović i upravo je ona zvijezda nove kampanje

Lena Terlutter, žena iza koje je više od dva desetljeća uspješnog bavljenja modelingom s višemilijunskim brojem pratitelja na različitim društvenim mrežama, novo je zaštitno lice brenda Lei Lou.

Naša proslavljena dizajnerica uvijek traži nove načine kako osvježiti svoje kolekcije i prilagoditi ih suvremenim trendovima, a istovremeno zadržati autentičnost svog prepoznatljivog stila. Ovog proljeća Aleksandra Dojčinović odlazi korak dalje i novu sezonu brenda Lei Lou za toplije dane predstavlja u rangu najvećih brendova. U sklopu kampanje ovoga puta svoje poklonice vodi na Lošinj, odajući pritom počast autentičnim ljepotama Hrvatske.

image
MAJA KLJAIĆ

Za lice kampanje izabrala je lice koje je svim ljubiteljima mode diljem svijeta itekako dobro poznato - svjetski poznatu infulencericu Lenu Terlutter. Riječ je o ženi kojoj je moda u krvi, a iza nje je više od dva desetljeća uspješnog bavljenja modelingom s višemilijunskim brojem pratitelja na različitim društvenim mrežama. Lena je ujedno i vrlo uspješna njemačka poduzetnica, vlasnica ikoničnog "Boutique Belgiquea", concept storea u živopisnom dijelu njenog rodnog Kölna, vrlo nalik luksuznom Lei Lou butiku u zagrebačkoj Ilici. Ova 41-godišnja majka četvero djece u Njemačkoj drži kultni status kada su u pitanju društvene mreže, smatra se pionirkom ovog posla, a zahvaljujući istančanom i nepogrešivom osjećaju za modu, u svom portfoliju danas ima stalne suradnje s najvećima od najvećih, poput Cartiera, Chanela ili Hermesa.

image
MAJA KLJAIĆ

Dojčinović i Terlutter veže dugogodišnje prijateljstvo koje je već nekoliko puta do sada rezultiralo uspješnim suradnjama. Terlutter često nosi i objavljuje komade najpriznatije hrvatske dizajnerice, no ova posljednja suradnja svakako je najposebnija jer je po prvi put u cijelosti snimljena u Hrvatskoj, u očaravajućm interijeru lošinjske Captain‘s Ville Rouge, s pomno odabranim Lei Lou komadima.

“Lei Lou je dizajniran za jake, neovisne žene, koje žive svoj posao, ali žive i modu cijelim svojim bićem. Mislim da je to vrlo blisko meni, a osim toga i moj stil je vrlo nalik Lei Lou estetici, što znači savršeni miks modernog i cool, uvijek s određenom dozom nježne ženstvenosti. Na snimanju sam se zaljubila u voluminoznu, bijelu košulju i korzetiranu suknju i jedva ih čekam još koji put odjenuti ovo proljeće i ljeto”, rekla je Terlutter.

image
MAJA KLJAIĆ

Zvijezde Lei Lou proljeća, uz već spomenute komade, svakako će biti i divne haljine od najfinije rastezljive svile, kod kojih se dizajnerica poigrala strukturama, dodajući im, ovisno o modelu, ili geometrijski, gotovo "hourglass" kroj, uz pomoć posebnih tehnika ukrojavanja i šivanja s naglaskom na ramenima ili pak maksimalno ženstvenu siluetu, ostvarenu savršeno inkorporiranom draperijom, prorezima i naglaskom na struku, ramenima ili otvorenim leđima. I proljetna Lei Lou odijela donose novu i puno strukturiraniju siluetu, ponajprije zahvaljujući sjajnim korzetima koji pružaju toliko mogućnosti za kombiniranje.

image
MAJA KLJAIĆ
image
MAJA KLJAIĆ

Aleksandra Dojčinović već godinama ima uspješan modni brend, a prošle godine je u centru Zagreba otvorila i konceptualni dućan s vjenčanicama svjetski poznatih brendova. Kako dizajnere, tako i ljubitelje mode svakako čeka vrlo zanimljivo proljeće koje u modnom svijetu uvijek označava svježe početke i nebrojene mogućnosti poigravanja bojama, uzorcima i stilovima.

Linker
05. travanj 2024 15:09