Getty Images
HRVATSKI BECKHAMOVI

Izabel Kovačić: 1000 eura vrijedne sandale s nojevim perjem u koje se mora gledati

Brojni nogometaši kluba Real Madrid sinoć su sa svojim suprugama stigli na premijeru filma 'Čovjek od vjere', ali svu pozornost ukrala je supruga Matea Kovačića koja je na crveni tepih stigla u sandalama kakve je teško ne primijetiti.

Izabel Kovačić stigla je sa svojim suprugom na premijeru filma 'Čovjek od vjere' koji prati nevjerojatan uspjeh Keylora Navasa, kostarikanskog vratara koji trenutačno igra u Real Madridu s našim nogometašima Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem. Iako je večer trebala biti u znaku Keylora, naravno da su svi pratili supruge uspješnih nogometaša s kojima ih se ne može često vidjeti u javnosti. Ipak, najviše pozornosti ukrala je Izabel sa svojim odvažnim outfitom.

Iako inače obožava trendi kombinacije poput odijela u jarkim bojama ili, pak, suknje sa zanimljivim uzorkom i jednostavne bluze - kojima naglasi svoju liniju, ovog puta je odabrala bijeli kompletić s kontrastnim crnim gumbima i crnim pojasom u stilu marame. Jednostavan bijeli look "začinila" je torbicom u nježno ružičastoj nijansi te neobičnim sandalama u kojima nije mogla proći neprimijećeno.

SAN SEBASTIAN DE LOS REYES, SPAIN - MAY 22:  Real Madrid soccer player Mateo Kovacic and wife Izabel Andrijanic attend the 'Hombre de Fe' premiere at Luxury cinema on May 22, 2018 in San Sebastian de los Reyes, Spain.  (Photo by Eduardo Parra/Getty Images)
Getty Images

Radi se o modelu Iris luskuznog brenda Saint Laurent koji ima kožnate, tanke remenčiće, a oko gležnja je bogato ukrašen nojevim perjem. Perje se može učvrstiti kožnatim trakicama zahvaljujući kojima se može stisnuti uz nogu, a sandale napravljene u Italiji krasi i potpetica od 10,5 centimetara. Osim modela koji je odabrala Izabel, u ponudi je i drugi model koji krasi nojevo perje u bež nijansi. Dodouše, ovaj je povoljniji - do nedavno je bio na popustu pa ga se na Farfetch.com moglo kupiti za 4400 kuna, ali cijena mu je sada ponovno "puna" pa za sandale s perjem treba izdvojiti 7700 kuna.

Saint Laurent sandale

Linker
19. travanj 2024 23:47