POGLEDAJTE KOLEKCIJU

Izabel Kovačić u Londonu predstavila vlastiti modni brend: Osvojio nas je kožni baloner

Dizajnerica i supruga nogometaša Matea Kovačića u čuvenom restoranu Caviar Kaspia predstavila je svoj novi brend koji je nazvala Izakova. Kolekcija za sada sadrži kožne balonere, loungewear setove i kožnu suknju.

Nakon što je njezin brend lunilou osvojio trendseterice, Izabel Kovačić odlučila je otići korak dalje i predstaviti novi brend koju je nazvala jednostavno Izakova. Ekskluzivna svečanost održana je u čuvenom Caviar Kaspia u Londonu, mjestu poznatom po svojoj iznimnoj atmosferi i kulinarskom majstorstvu.

"Jako se ponosim IZAKOVA kolekcijom s ograničenim izdanjima komada koji osiguravaju ekskluzivnost i minimiziraju otpad. Ovaj pristup usklađen je s filozofijom brenda o diskretnom luksuzu - sofisticiranom, nenametljivom i jedinstvenom. Brend nadilazi sezonske trendove, nudeći osnovne dijelove garderobe koji nisu samo moderni, već i temeljni. IZAKOVA nije samo brend, to je pokret", poručila je Izabel.

image
Karolina Pukowiec
image
Karolina Pukowiec
image
Karolina Pukowiec
image
Karolina Pukowiec
image
Karolina Pukowiec

Predstavljanje brenda visoke mode bio je događaj koji su pohodile poznate osobe iz svijeta mode i influenceri, među kojima su bile: Charlotte Emily Sanders, Ingrid Wilkinson, Dani Nicholls i Taru Ghazanfar, ali i Izabeline bliske prijateljice, inspirativne žne kao što su Isabel Haaland, Dina Serdarušić, Ivona Bezina i Maria Guardiola. Kolekcija za sada sadrži kožne balonere, kožnu suknju i loungewear setove, i predstavlja spoj mode i održivosti.

image

Izabel Kovačić u IZAKOVA kožnom baloneru

Masha Mel
image

Isabel Haaland, Izabel Kovačić i Sophia Havertz

Masha Mel
image

Izabel Kovačić i Charlotte Emily Sanders

Masha Mel
image

Izabel Kovačić i Huda Okuonghae

Masha Mel
image

Izabel Kovačić i Dina Serdarušić

Masha Mel
image

Maria Guardiola i Izabel Kovačić

Masha Mel
Linker
24. travanj 2024 03:15