Hit kolaboracija

Jacquemus i Nike zajedničkim snagama napravili torbicu koja bi mogla obilježiti ovu sezonu

Nova suradnja ovih poznatih brendova u vrlo kratkom vremenu "zaludila" je svijet. "The Swoosh Bag" karakterizira zaobljeni oblik s patentnim zatvaračem koji se proteže do samog vrha, a opremljena je podesivim remenom.

Poznati svjetski brendovi Jacquemus i Nike još su jednom udružili snage, a najnovija suradnja na tržište nam donosi novu poslasticu. Riječ je o novoj torbici koja bi mogla biti jedan od velikih hitova ove sezone, barem ako možemo vjerovati komentarima i reakcijama na društvenim mrežama. Takozvani "swoosh" ili kvačica zapravo je sinonim brenda Nike, ali sada je postala i oblik torbice i to u nešto drugačijem izdanju - s Jacquemus potpisom.

Nova suradnja ovih poznatih brendova u vrlo kratkom vremenu "zaludila" je svijet. "The Swoosh Bag" prvenstveno karakterizira zaobljeni oblik s patentnim zatvaračem koji se proteže do samog vrha, a opremljena je podesivim remenom. Uza sve to, prepoznatljiv Jacquemus srebrni i zlatni natpis savršeno se uklopio u dizajn komada koji nas je osvojio na prvi pogled.

image

Jacquemus kožna torbica u obliku Nike znaka (420 eura) dolazi u tri nijanse

JACQUEMUS

Torbica je dostupna u tri boje - bež, ružičastoj i tamnosmeđoj, a prodaje se po cijeni od 420 eura. No, ovo nije prva suradnja Nikea i Simona Portea Jacquemusa, koji iz sezone u sezonu uspješno balansira između mainstream i visoke mode. Upravo suprotno, zapravo je riječ o uspješnoj dugogodišnjoj suradnji koja se dosad najviše bazirala na tenisicama.

Svaku od tih kolekcija obožavatelji ovih brendova dočekali su s velikim oduševljenjem, pa ne sumnjamo kako će uskoro ulice svjetskih metropola preplaviti i njegove nove torbice.

Linker
22. travanj 2024 04:27