Foto: Maja Kljaić
INTUITIVNO LJETO

Jelena Veljača i Nataša Janjić u ljetnom editorijalu brenda A'marie

Neutralne boje, oversize i voluminoznost dobivaju ulogu u prozračnim, lepršavim modelima. Krojevi na jedno rame, volani i duboki prorezi, samo su neki od elemenata zbog kojih su haljine, tunike, suknje i kombinezoni zagrebačke dizajnerice Anamarije Brkić idealni za nadolazeće ljetne dane.

Boju pijeska, vanilije, breskve, klasičnu bijelu i crnu ukrašavaju mala stakalca, kamenčići, kristalne suzice, vezice te raznobojne ljuskice koje unose igru svijetla u kreacije te svemu daju prepoznatljivu, nježnu notu. Dugi ljetni dani i svečane prigode na A’marie način nesputani su i ugodni. Dizajnerica i ovaj put prednost daje najkvalitetnijim materijalima – pamuku, lanu, svili, mikromodalu i tencelu. Raskošne svilene haljine uljepšat će vas u svakoj posebnoj prilici dok dnevne kreacije dopuštaju da ostvarite lookove u kojima možete funkcionirati od jutra do večeri.

Foto: Maja Kljaić

Glumice Jelena Veljača i Nataša Janjić preuzele su glavne uloge u A’marie ljetnom editorijalu ‘Intuitivno ljeto’ koji prenosi atmosferu toplog ljetnog dana u kojoj svaka od njih može biti upravo ono što jest.

Cijelu kampanju pogledajte u našoj galeriji, a modele iz nove ljetne A’marie kolekcije možete pronaći u A’marie butiku u Gundulićevoj ulici 19 u Zagrebu te na web shopu www.amarie-fashion.com.

Linker
20. travanj 2024 06:58