Lookovi koje pamtimo

Jessica Chastain danas slavi 47. rođendan, izdvojili smo njezina najbolja modna izdanja

Osim po upečatljivim ulogama, američka glumica često je u središtu pozornosti i zbog svojih modnih izdanja.

Američka glumica i producentica Jessica Chastain 24. ožujka slavi 47. rođendan, a poznata je po ulogama za koje je primila brojna priznanja, uključujući Oscara i Zlatni globus, uz nominacije za dvije nagrade Tony i nagradu Primetime Emmy. No osim upečatljivim ulogama, glumica nerijetko oduševljava i svojim modnim kombinacijama. Upravo smo zbog toga odlučili izdvojiti njezine najbolje lookove koje posebno pamtimo, a jedan od njih bio je na 78. Filmskom festivalu u Veneciji 2021. godine. Tada se Chastain na crvenom tepihu pojavila u crvenoj strukiranoj Atelier Versace kreaciji bez naramenica, ali s vrlo zanimljivim uzorkom. Njezina je haljina bila prekrivena sitnim kristalima koji su joj dali dodatnu glamuroznu dimenziju, a glumica je look dodatno upotpunila sjajnim sandalama na platformu i Chopard dijamantnim nakitom.

image

Jessica Chastain na 78. Filmskom festivalu u Veneciji pojavila se u glamuroznoj Atelier Versace kreaciji

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Na dodjeli Oscara 2022. glumica je poglede privlačila u kreaciji modne kuće Gucci. Radilo se o svjetlucavoj haljini ombre efekta u nježno narančastoj i ljubičastoj boji koja joj je pristajala kao salivena, a glamurozan styling dodatno je upotpunila visećim dijamantnim naušnicama i efektnim make-upom.

image

Na dodjeli Oscara 2022. godine holivudska glumica privlačila je poglede u Gucci svjetlucavoj haljini

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Brojni modni kritičari složili su se kako je glumica osvojila titulu najbolje odjevene na dodjeli Zlatnih globusa 2023. kada se na crvenom tepihu pojavila u poluprozirnoj kreaciji modne kuće Oscar de la Renta ukrašenoj kristalima ušivenima u obliku mreže.

image

Glumica je oduševila i na dodjeli Zlatnih globusa početkom 2023. za koju je odabrala glamuroznu kreaciju modne kuće Oscar de la Renta

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na dodjeli Oscara 2023., Chastain je oduševila u spektakularnoj Gucci haljini koja je pratila linije njezinog tijela i maksimalno naglasila figuru pješčanog sata. Ono po čemu se srebrna kreacija posebno istaknula bio je njezin dugački crni šlep i crni obrub na predjelu dekoltea, a glamurozni look glumica je upotpunila dijamantnim nakitom i crvenim ružem.

image

Poznata glumica izgledala je senzacionalno na dodjeli Oscara 2023. kada se na crvenom tepihu pojavila u srebrnoj haljini modne kuće Gucci

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Na svečanosti National Board of Review u New Yorku početkom godine sve je ostavila bez daha u glamuroznoj korzetnoj haljini upečatljive ljubičaste nijanse s odsjajem modne kuće Vivienne Westwood, a modno izdanje kojim je privlačila poglede dodatno je upotpunila elegantnom dijamantnom ogrlicom i prozračnim make-upom.

image

U glamuroznoj korzetnoj haljini upečatljive ljubičaste nijanse s odsjajem modne kuće Vivienne Westwood privlačila je poglede na svečanosti National Board of Review u New Yorku

DARLA KHAZEI/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Za haljinu popularne modne kuće Oscar de la Renta poznata se glumica odlučila i na dodjeli nagrada Independent Spirit Awardsa. Za tu je svečanu priliku odlučila odjenuti tamnoplavu efektnu haljinu do poda s motivima lišća te suknjom podstavljenom resicama. Zanimljiv styling dodatno je upotpunila Jimmy Choo platformama od lakirane kože te visećim okruglim naušnicama. Ipak, posebnu je pažnju privlačila upravo njezina poluprozirna haljina.

image

47-godišnjakinja često nosi kreacije modne kuće Oscar de la Renta

C FLANIGAN/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK
Linker
15. travanj 2024 01:03