Veselo društvo

Kakvo izdanje! Ana Gruica Uglešić oduzima dah u "goloj" haljini Norme Kamali

"Gole" haljine postale su must-have komad, a za njihovu popularnost zaslužna je legendarna pjevačica Cher.

Glumica Ana Gruica Uglešić 2024. godinu dočekala je u Dubrovniku, a na Instagramu se pohvalila fotografijom kako pozira s prijateljicama koje su bile u svečanim modnim kombinacijama. Kako je doček Nove godine savršena prilika za srediti se, 40-godišnja Splićanka odjenula je glamuroznu maksi "golu" haljinu američke modne dizajnerice Norme Kamali.

Glumica je nosila haljinu s prozirnim dijelovima koji otkrivaju tijelo, a kroj ove kreacije širi se u donjem dijelu. Gruica Uglešić je haljinu uparila s klasičnim modelom Chanelove torbice u crnoj boji. Imala je raspuštenu kosu, a make- up je bio izraženiji, kako i treba biti za najluđi provod u godini.

image

Haljina modne kuće Norma Kamali

PRESS NORMA KAMALI

"Charlijevi anđeli (x2) vam žele lijepu i veselu novogodišnju noć…Ovo nije čestitka. O, ne. Samo jedno malo zagrijavanje - intermezzo", napisala je glumica na Instagramu.

"Gole" haljine, kako ih se često zove, postale su must-have komad na modnoj sceni. Prozirne tkanine i zavodljivi prorezi donose dozu seksepila i odvažnosti. Za trend golih haljina zaslužna je legendarna pjevačica i glumica Cher. Naime, na dodjeli Oscara 1988. godine pojavila se u "goloj" haljini koju je dizajnirao Bob Mackie. A iste godine talentirana pjevačica je osvojila i Zlatni kipić u kategoriji najbolje glumice za film "Opčinjena mjesecom".

Izdvojili smo nekoliko komada "golih haljina" koje su idealne za glamurozne događaje.

image

"Gole" haljine hrvatske modne dizajnerice Matije Vuice

INSTAGRAM/GLORIA EDIT
image

Crna haljina Matije Vuice; metalik haljina Matije Vujice i crna haljina brenda Alduk

INSTAGRAM/GLORIA EDIT
image

Zara čipkasta haljina s našivenim šljokicama: 69,99€; Zara čipkasta haljina otkrivenih ramena: 49,99€ i Zara pletena haljina s čipkom: 25,99€

PRESS/GLORIA EDIT
Linker
27. ožujak 2024 10:38