Odlična kombinacija

Karirani ženski klub: Jennifer Lopez odvažnom kombinacijom ponovno potvrdila zašto je kraljica stila

Latino diva pokazala je kako klasične zimske komade hrabro kombinirati u savršenu cjelinu pa čak i ako si ‘od glave do pete‘ u istom uzorku.

Pjevačica, glumica, poduzetnica i modna ikona Jennifer Lopez ponovo je potvrdila ovu svoju posljednju titulu. Na svom se Instagram profilu pohvalila jednom neobičnom, a tako savršenom kombinacijom koju se može nazvati - karirano do glave do pete. Doslovno.

J. Lo je zablistala u crvenom uzorku prošaranom tartanom, a u sličnim (ili čak u nekim komadima potpuno istim) uzorcima pokazala je i kako ne treba bježati od šarenila i kako više statement komada čine odličnu cjelinu.

"Karirani ženski klub", kratko je napisala Jennifer uz fotografije na kojima se vidi da opušteno sjedi na zidiću. Karirana vesta, osim crveno crnih šara ima ušivene i perlice, koje tom oversized komadu daju dodatni šarm.

Čitajte i: Modna inspiracija iz grada ljubavi: Street style komadi koji će obogatiti vaš modni izričaj i u hladnim danima

Zaokružena priča

Vestu je znalački zataknula u hlače koje su posebna priča. Divno krojen komad širokih nogavica i visokog struka latino divi savršeno pristaje. Ona je struk dodatno naglasila remenom, koji tek proviruje ispod pulovera.

Cijelu ovu kariranu priču upotpunila je čizmama na visoku potpeticu izrađenima od gotovo identičnog kariranog materijala kao i hlače. A ručnom torbicom u istim bojama zaokružila je priču.

S ovako specifičnim outfitom, Jennifer je kosu opušteno pustila da pada u slapovima, a od šminke odabrala je samo crveni ruž.

Čitajte i: Predstavljeni modni trendovi za jesen/zimu 2022./23.: Vibrantne nijanse koje podižu raspoloženje i ‘spoj nespojivog‘

Linker
19. travanj 2024 06:56