Još su dostupne

Kate Middleton nosi Zarine naušnice za 16 eura, pronašli smo i slične modele

Na dodjeli britanskih filmskih nagrada pažnju je ukrala princeza od Walesa, koja je oduševila pristupačnom modnom kombinacijom.

Uz sve holivudske zvijezde koje su prisustvovale dodjeli BAFTA nagrada, najviše pažnje pokupila je Kate Middleton koja je prošetala crvenim tepihom u društvu supruga, princa Williama. Osim bijele Alexander McQueen haljine, koju je već nosila 2019. godine, pun pogodak njezine kombinacije bile su i povoljne naušnice koje su dostupne i na našem tržištu.

image

Kate Middleton u Alexander McQueen haljini

CHRIS JACKSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK CHRIS JACKSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Kate redovito skuplja pohvale zbog recikliranja modnih kreacija, a nerijetko bira komade cjenovno pristupačnih brendova, poput high street giganata Zare. Za glamurozni crveni tepih i ovoga puta kombinirala je luksuzne i pristupačne komade pa je odabrala statement metalne naušnice s motivima cvijeća, ukrašene sitnim detaljima od štrasa. Modni dodatak dostupan je u ponudi Zare po povoljnoj cijeni od 15,95 eura. Outfit je upotpunila crnim rukavicama koje su looku dale na wow efektu te s Aquazzura cipelama.

image

Zara naušnice s motivom cvijeća (15,95 eura)

PROMO

Zara je inače, osim ovih naušnica, predstavila kolekciju nakita slične estetike - mjedeni, zlatni komadi sadrže motive cvijeća i prirode, poput naušnica s motivom listova i dodatkom bisera ili emajliranih visećih naušnica s cvjetovima koje će se uklopiti u elegantne modne kombinacije. Osim ovih naušnica koje su nas oduševile, u kolekciji se nalaze i ogrlice te narukvice istih motiva, koje čine glamurozni komplet.

image

Naušnice s motivom lastavica (17,95 eura)/
naušnice s cvjetovima (12,95 eura)/
naušnice s umjetnim biserima (12,95 eura)

Linker
24. travanj 2024 03:44