Ekološki i romantično

Kate zablistala u ‘recikliranoj‘ kreaciji: Kraljevski par ne prestaje oduševljavati na svečanim događanjima

Uz princa Williama koji je odabrao iznimno popularni komad od baršuna, vojvotkinja je odabrala romatičnu kreaciju u grčkom stilu koju je prvi put nosila prije 10 godina.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea ponovno su zablistali, ovog puta na 'zelenom tepihu'. Iako nije bila riječ o filmskoj premijeri, kraljevski dvojac bio je jednako elegantan. U nedjelju su tako princ William i Kate Middleton uveličali dodjelu nagrada Earthshot Prize koja se održavala u Alexandra Palaceu u Londonu.

Kako je riječ o događaju koji promiče održivost, Kate Middleton je svojim primjerom u odabiru haljine pokazala u praksi o čemu se tu radi. Vojvotkinja je odabrala haljinu koju potpisuje Alexander McQueen, a prvi put ju je nosila još 2011. godine prilikom svoje prve kraljevske turneje u Kanadu i SAD, i to na svečanost povodom BAFTA nagrada.

image
Princ William i Kate Middleton na dodjeli Earthshot Prize nagrada u Londonu.
SPLASH/PROFIMEDIA

Srebrno bijela kreacija u grčkom stilu ima zlatni pojas kako bi naglasila struk. Nježni valovi materijala u slojevima padaju do poda, a na jednostavan lađa izrez i polu-rukave - Kate je odabrala i minimalistički nakit.

Čitajte i: Zlatna djevojka na crvenom tepihu: Kate Middleton zasjenila sve na premijeri filma o Jamesu Bondu

Romantična frizura

Kosu je pustila da joj pada preko ramena u romantičnim valovima, začešljanima na jednu stranu, da bi na drugoj otkrila zlatne naušnice.

image
Kate Middleton ponovno je odijenula haljinu koju potpisuje Alexander McQueen.
SPLASH/PROFIMEDIA

Princ William odabrao je iznimno popularan baršun. Na klasične crne hlače i crnu dolčevitu, obukao je tamnozelen sako izrađen od trenutno najpopularnijeg materijala za muška odijela.

Podsjetimo, nedavno je kraljevski par još jednom modno oduševio. Naime, nedugo nakon svečane svjetske premijere Jamesa Bonda, Kate Middleton zablistalaje u zlatnoj kreaciji Jenny Packham i zasjenila sve holivudske zvijezde na crvenom tepihu.

Linker
18. travanj 2024 22:46