fenomenalan odabir

Zlatna djevojka na crvenom tepihu: Kate Middleton zasjenila sve na premijeri filma o Jamesu Bondu

Vojvotkinja od Cambridgea zajedno s princom Williamom, kao i njegovim ocem princom Charlesom te Camillom uveličala je premijeru dugoiščekivanog filma o Jamesu Bondu, a tom su prilikom obje dame oduševile svojom pojavom.

Nakon dugih mjeseci skromnosti i bez događanja, glamur se vratio na velika vrata, a zaštitno lice mu je Kate Middleton. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea zajedno s princom od Walesa i vojvotkinjom od Cornwalla uveličali su svjetsku premijeru filma "James Bond: No Time To Die" u londonskom Royal Albert Hallu.

image
Dupli spoj članova kraljevske obitelji
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Dugoiščekivana premijera koja se odgađala zbog pandemije imala je jednu posebnu dodanu vrijednost - članice britanske kraljevske obitelji koje su doslovno zabljesnule na crvenom tepihu. U pratnji prinčeva koji su bili iznimno elegantni u crnim smokinzima, vojvotkinje su izgledale besprijekorno u večernjim haljinama, a tema su bili blještavi materijali.

image
Kate je zablistala u dizajnu Jenny Packham
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Kate je oduševila u zlatnoj haljini, dizajnu Jenny Packham, s podignutom kosom u punđu. Kreacija koju je Kate obukla rađena je za nju po mjeri, a oduševljava ušivenim plaštom i nevjerojatno laskavim zlatnim gliterima ušivenim kroz cijelu haljinu.

Čitajte i: Kate Middleton sjajno nosi sportsku eleganciju: Ne znamo što nam je bolje - topla jakna za bicikliranje ili kul sako

image
Detalj s plaštem oduševio je sve
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Haljina je bogato ukrašena, na vrhu i po sredini, ostavljajući dojam 'nabranog' materijala, što posebno laska Kateinoj vitkoj figuri. Na dnu kreacija ukrasa je manje, što otkriva prozračan materijal i daje posebnu notu haljini.

image
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Uz ovaj upečatljivi dizajn Kate je odabrala Onitaa naušnice, koje je prvi put pokazala na turneji Pakistanom 2019. Kosu je podignula u zanimljivu i 'zamršenu' kreaciju, koja je savršeno otkrivala lice i zaokružila cijelu priču.

image
Kate je odabrala smeđi smokey eyes
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Bondova pohvala

Make-upom je Kate naglasila oči, smokey-eyes u smeđim tonovima savršeno je odgovarao na ovako svečanu haljinu, dok je ostatak šminke bio decentan.

Čitajte i: Kate Middleton odlično nosi hlače koje produljuju noge i vizualno skidaju kilograme

Nakon prokazivanja filma članovi kraljevske obitelji razgovarali su s članovima ekipe, Kate Middleton je tako pozdravila 'samog' Jamesa Bonda, tom joj je prigodom glumac Daniel Craig, koji je nosio zanimljiv ružičasti smoking, kazao da izgleda vrlo lijepo.

image
Camilla u haljini koju je dizajnirao Bruce Oldfield
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Istovremeno vojvotkinja od Cornwalla odabrala je svijetlo plavu ukrašenu haljinu, koju je dizajnirao Bruce Oldfield. Camilla je izgledala vrlo elegantno u dugoj haljini koja ima poluprozirni dekolte i rukave.

image
Elegantno izdanje Camille u večernjoj haljini
SHUTTERSTOCK

Od nakita je imala naušnice Van Cleef & Arpels, a također je nosila dijamantni broš princeze Marie Louise.

Linker
19. travanj 2024 08:50