dva looka u jednom

Kate Middleton sjajno nosi sportsku eleganciju: Ne znamo što nam je bolje - topla jakna za bicikliranje ili kul sako

Da se može izgledati u skladu s prigodom, ali i profinjeno u isti mah, dokazuje britanska vojvotkinja koja će jednom postati i kraljica. Ipak, to je ne sprječava da uživa u prirodi sa svojim sunarodnjacima, odavajući dojam da je moderniziranje britanske monarhije upravo u njezinim rukama.

Ako niste znali, Kate Middleton nije samo vojvotkinja i buduća kraljica koja po cijele dane samo hoda u elegantnim haljinama. Naime, Kate je velika ljubiteljica sporta i zdravog načina života te je počasna zapovjednica jedinice britanskog ratnog zrakoplovstva.

image
ANDY STENNING/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zato obožava sudjelovati u aktivnostima koje uključuju sport pa je neki dan provela s grupom ‘zračnih‘ kadeta u prirodi. Kate se za ovu prigodu odjenula vrlo ležerno i sportski, a opet elegantno i dostojno njezine buduće uloge. Tamnozelena jakna brenda Seeland, crne traperice te combat čizme s potpisom brenda See By Chloé bili su odličan izbor za bicikliranje i spuštanje užetom.

Čitajte i: Kate Middleton odlično nosi hlače koje produljuju noge i vizualno skidaju kilograme

image
ANDY STENNING/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Majka troje djece strastveno vjeruje da boravak na otvorenom igra ključnu ulogu u budućem zdravlju i sreći djece i mladih, gradi temelje koji traju čitav život i potiče aktivno istraživanje i priliku za stvaranje i jačanje pozitivnih odnosa.

Nakon što se uspješno spustila po užetu, Kate je svoju proširenu sportsku jaknu zamijenila elegantnim kariranim sakoom s pojasom jednog od svojih omiljenih brendova - Really Wild, a ispod njega nosila je džemper u neutralnoj boji.

image
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Karirani sakoi vrlo su poželjan komad za jesen jer su svestrani, odnosno mogu se uklopiti u bilo koju priliku - bilo poslovnu, nešto ležerniju ili čak za vanjske aktivnosti što je Kate itekako dokazala.

U ovoj kombinaciji krenula je na izlet brodom s dvoje osoba koji su preživjeli holokaust 1945. (tada su bili djeca) te su došli živjeti u Lake District u Veliku Britaniju i tamo se oporavljali od zvjerstava koja su doživjeli u koncentracijskim logorima nacističke okupirane Europe..

Čitajte i: ‘Wow, koja linija nakon troje djece‘: Kate Middleton zapanjila ležernim izdanjem u kojem je rijetko vidimo

Linker
24. travanj 2024 23:57