Katie Holmes

 PROFIMEDIA.HR
must-have

Katie Holmes zna kako nositi kaput koji će obilježiti 2024. godinu

U modi se trendovi vrtoglavo izmjenjuju pa je ponekad teško detektirati što će se nositi u zimskoj sezoni, no jedan model posebno se istaknuo na društvenim mrežama, ali i među poznatim licima.

U modi se trendovi vrtoglavo izmjenjuju pa je ponekad teško detektirati što će se nositi u zimskoj sezoni, no jedan model posebno se istaknuo na društvenim mrežama, ali i među poznatim licima.

Jesen i zima ove su godine označene klasicima - jaknama i kaputima koji se konstantno vraćaju i obilježavaju trendove iz sezone u sezonu. Sada opet, nakon godina ekstravagancije, polako se vraćamo jednostavnijoj modi koja trenutno plijeni pozornost na modnim pistama, ali i ulicama te društvenim mrežama. Mnogi su se čini se pozdravili s prošivenim kaputima, zelenim nijansama i umjetnim krznom koji su definirali glavne prošlogodišnje trendove te okrenuli minimalističkim i modernijim komadima kao što su kožne bomber jakne, crvene nijanse i, u zimskom periodu posebno zanimljivi, oversized kaputi.

Kaput je svake zime nezaobilazan dio svake garderobe, ali najveći je problem kako u mnoštvu izbora pronaći onaj u koji ćemo uložiti novac. U modi se trendovi vrtoglavo izmjenjuju pa je ponekad teško detektirati što će se nositi u sezoni, no jedan model posebno se istaknuo na društvenim mrežama, ali i među poznatim licima.

Riječ je o oversized kaputu koji plijeni pažnju zadnjih nekoliko godina, no čini se ove godine je veći no ikad. Ovaj opušteniji kroj javio se kao suprotnost strukiranim modelima pravilnog kroja koji prate liniju tijela. Idealan je za hladnu zimu jer ispod njega uvijek ostaje još mjesta za deblju vestu, pulover ili sako. Moderniji izgled, toplina i udobnost očito su obilježile ovu, a ostat će i za 2024. godinu, a to potvrđuju i slavna lica kao što su Jennifer Lopez i Katie Holmes.

image

Jennifer Lopez iskombinirala je krem oversized kaput koji seže ispod koljena s bijelom majicom i crnim hlačama

LASTARPIXMEDIA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Katie Holmes je za šetnju njujorškim ulicama odabrala je casual look, u koji je ukomponirala smeđi oversized kaput

IGNAT/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA IGNAT/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Američka glumica i pjevačica Jennifer Lopez iskombinirala je krem doista oversized kaput koji seže ispod koljena s bijelom majicom i crnim hlačama, a elegantni je izgled dodano upotpunila crnim cipelama na petu i sunčanim naočalama. S druge strane, zvijezda serije "Dawson‘s Creek", Katie Holmes, za šetnju njujorškim ulicama odabrala je casual look, koji je postigla sivim puloverom, trapericama, bijelim čizmama i svijetlo smeđim oversized kaputom.

U svakom slučaju, riječ je o odjevnom predmetu koji se lako može uklopiti u gotovo svaki styling i može se nositi za svaku prigodu. Može poslužiti kao dio elegantnijeg ili casual looka pa će savršeno upotpuniti traperice, pletivo, košulju, haljinu, najdraže tenisice, ali i cipele na petu.

Ako vas zanima gdje potražiti popularan kaput, Mango i Zara su u svoju kolekciju uvrstili nekoliko modela neutralnih – smeđih, krem i sivih – nijansi, a skuplje varijante i finije materijale možete pronaći na stranici Net-a-Porter, gdje su se posebno istaknuli crni kaput brenda The Frankie Shop i kaput brenda Toteme koji je napravljen od mješavine kašmira.

image

Mango kaput smeđa nijansa (149,99 eura)/ Mango kaput svijetlo siva nijansa (119,99 eura)

GLORIA EDIT
image

Zara sivi kaput (59,99)/ Zara crni kaput od mješavine vune (89,99 eura)

GLORIA EDIT
image

Net-a-Porter: Kaput od mješavine kašmira brenda Toteme (1,120 eura)/Crni kaput brenda The Frankie Shop (485 eura)

GLORIA EDIT
Linker
26. travanj 2024 10:19