Mandatory Credit: Photo by Broadimage/Shutterstock (12536929ay)
Kelly Rowland
‘The Harder They Fall‘ special screening, The Shrine, Los Angeles, California, USA - 13 Oct 2021

 BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
odvažan look

Kelly Rowland više nije brineta: Pokazala je novu boju kose- prava božićna

Pjevačica i glumica u društvu svog trogodišnjeg sina stigla je na premijeru dugočekivanog mjuzikla "Wonka" u Los Angelesu. No, mnoge je iznenadila promjenom imidža

Kažu da žena mijenja najčešće mijenja frizuru kada su i velike promjene u njezinom životu. No, to pravilo teško je primijeniti na hollywoodske zvijezde. One nerijetko mijenjaju frizure i stylinge i uglavnom se ne boje eksperimentiranja. Jedna od njih je i glumica Kelly Rowland koja se i ovaj put odlučila kako je vrijeme za veliku promjenu.

Naime, bivša članica benda Destiny‘s Child, premijerno je pokazala novu frizuru i boju kose. Kelly je stigla na dugoočekivanu premijeru mjuzikla "Wonka" i oduševila promjenom imidža. Svoju prepoznatljivu tamno smeđu, gotovo crnu kosu, zamijenila je pomalo neobičnom, no itekako efektnom tirkizno zelenom.

image

Kelly Rowland i sinčić Noah i modno su se uskladili

MICHAEL TRAN AFP
image

Kelly je bila odlično raspoložena

MICHAEL TRAN AFP

Kelly koja je crvenim tepihom prošetala u društvu svog trogodišnjeg sina Noaha, dugu kosu odrezala je na uvijek popularan bob. Cijeli look je zaokružila crnim širokim hlačama visokog struka, razigranom crnom majicom na bijele velike točke te efektnim sunčanim naočalama bijelih okvira. Tim više je njezina tirkizno zelena boja kose do izražaja.

image

Malenom Noahu koji će u siječnju proslaviti treći rođendan u jednom trenutku je bilo previše svega

MICHAEL TRAN AFP

Odlično raspoložena Kelly pozirala je sa sinčićem koji se u jednom trenutku uplašio silnih fotografa te se skrivao iza poznate mame. Inače, Kelly i njezin suprug Tim Weatherspoon imaju i 9-godišnjeg sina Titana koji ovaj put nije stigao s mamom na crveni tepih.

Ova 42-godišnjakinja je i definitivno jedna od onih koja rado mijenja frizure. Od ultra kratkog pixieja, pa do dugog ili kratkog boba, pjevačica i glumica je doista poput kameleona jer stručnjaci kažu kako joj gotovo sve odlično stoji. Koliko dugo će se zadržati u ovoj tirkizno zelenoj tek ćemo vidjeti. No, boja kose odlično joj ide uz blagdansko razdoblje.

Linker
23. travanj 2024 23:46