uvijek popularne

Kendall Jenner nosi tenisice koje obožavaju supermodeli. Naći ih možete za 700-injak kuna

Riječ je o popularnom modelu Adidas Samba iz limitirane kolaboracije s brendom Wales Bonner, a Kendall je u proteklih godinu dana nosila ovaj model u nekoliko različitih boja.

Najsamozatajnija članica klana Kardashian-Jenner, manekenka Kendall, u ponedjeljak je bila oličenje glamura u dugoj bijeloj haljini na crvenom tepihu dodjele CFDA modnih nagrada u New Yorku. Međutim, samo nekoliko sati ranije paparazzi su je "ulovili" u sasvim drugačijem izdanju.

Jenner je prošetala gradom u jednostavnoj tamnoplavoj haljini s prorezom na stražnjoj strani, a preko ramena je prebacila sivu platnenu torbu. Lice je sakrila iza četvrtastih sunčanih naočala, a ležerni je styling upotpunila udobnim tamnoplavim Adidas tenisicama.

image

Kendall je prošetala u jednostavnoj haljini i udobnim tenisicama

PAPCULTURE BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Riječ je o popularnom modelu Samba iz limitirane kolaboracije s brendom Wales Bonner, a Kendall je u proteklih godinu dana nosila ovaj model u nekoliko različitih boja. Čini se kako su ove tenisice postale najtraženiji par obuće među trendsettericama, te su ga prošlog mjeseca nosile i manekenke Kaia Gerber, Bella Hadid i Emily Ratajkowski.

image

Manekenka rado nosi ovaj model u svim bojama

THEIMAGEDIRECT.COM THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Ova dizajnerska verzija popularne Sambe donosi modno napredniji pristup klasičnom izgledu modela, koji je lansiran 1950. godine. Adidas x Wales Bonner Samba tenisice prodavale su se po cijeni od 180 dolara, no tamnoplavi, crni i žuti model je trenutačno rasprodan.

Ipak, klasična varijanta još uvijek je dostupan i to po cijeni od 100 dolara, a vašim svakodnevnim modnim kombinacijama garantira podjednako kul i trendi učinak.

image

Klasični Adidas Samba model

ADIDAS.COM
Linker
18. travanj 2024 03:35