Precool

Komad koji ne izlazi iz mode: Kako vezati maramu na više od 20 načina

Mogućnosti je doista mnogo, pa nema razloga da svoje marame još uvijek držite na dnu ormara.

Svaka žena u svom ormaru ili ladici s modnim dodacima zasigurno ima jedan, dva ili više komada marama. No, nerijetko ne znamo kako ih nositi, osim da ih nonšalantno omotamo oko vrata ili, pak, zavežemo u čvor ili mašnu.

No, mogućnosti koje nam pruža ovaj mali, upečatljivi komad, doista nisu male, a treba imati na umu i kako su dovoljno atraktivan komad koji može podići svaku kombinaciju.

Ako ste i sami među onima kojima to nije polazilo za rukom jer vam nitko nikad nije pokazao kako sve možete nositi maramu, a sami niste znali, predlažemo da isprobate jedan od ovih prijedloga korisnika Instagrama.

U prvom Reealu pogledajte kako možete koristiti kratku maramu.

U ovom Reealu pogledajte kako od malo duže marame raskošnog uzorka možete i uz običnu bijelu majicu postići chic efekt.

Da je riječ o komadu koji ne izlazi iz mode, možda najbolje govori jedan malo stariji video koji se pregledava već godinama i brojkom pregleda visoko kotira na ljestvici gledanosti, a donosi čak 20 načina kako možemo vezati maramu.

A prisjetimo se i kako maramu ne moramo nužno vezati samo oko vrata, postoje i druge mogućnosti - da bude ukras u našoj kosi ili na našoj torbici, ili, pak, da je vežemo oko struka umjesto remena. Pogledajte pet načina kako svezati maramu!

U svakom slučaju, inspiracije ne nedostaje, a koju ćete boju, uzorak i način vezanja odabrati, naravno, ovisi samo o vama, a mogućnosti je, kako vidimo, doista mnogo, pa nema razloga da svoje marame još uvijek držite na dnu ormara.

Linker
05. ožujak 2024 15:55