Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pun pogodak

Komad koji vrijedi reciklirati: Cate Blanchett najbolje zna kako staru odjeću nositi na novi način

Čini se da će ponavljanje outfita kod poznatih dama postati sve učestalije. Ovom trendu je, osim Meghan Markle i Kate Middleton, pokleknula i slavna oskarovka Cate Blanchett. Na dodjeli nagrada uspješnim ženama zablistala je u komadu u kojem smo je već imali prilike vidjeti i dokazala kolegicama da se stil ne gradi novim krpicama već dobrim stiliziranjem onoga što već imamo u ormaru.

Glumica Cate Blanchett (50) jedna je od najbolje odjevenih dama u svijetu poznatih i slavnih jer je malokad pogriješila s odabirom outfita. Već je nebrojeno puta pokazala kako se jako dobro snalazi u modnim vodama, a ne preže ni od neobičnih krojeva, živih boja i uzoraka. Ne znamo je li se ugledala na Meghan Markle i Kate Middleton, ali Cate je nedavno napravila ono što bi se rijetko koja njezina kolegica usudila - na dodjeli nagrada za Žene godine magazina Harper's Bazaar, Cate se pojavila u svjetlucavom kombinezonu kojeg je već nosila u jednoj prilici.

Cate Blanchett
Harper's Bazaar Women of the Year Awards, Claridge's, London, UK - 29 Oct 2019
Cate Blanchett attends Harper's Bazaar annual Women of the Year Awards, which celebrates female high-fliers, at Claridge's, Image: 479718116, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia
Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Riječ je o kombinezonu brenda Armani Prive sa širokim nogavicama, sjajnim fliterima u crnoj, crvenoj i plavoj boji koji su raspoređeni na zanimljiv način, čineći razigran uzorak. Slavna oskarovka kojoj je uručena nagrada za filantropkinju godine, kombinezon je uparila s crnom torbicom na šljokice i crnim cipelama u špic. Seksi štihu doprinio je duboki dekolte i crni remen kojim je glumica istaknula svoju vitku liniju. što se tiče make-upa, igrala je na sigurno sa svojim signature lookom - "zadimljenim pogledom" i ružičastim usnama.

Cate Blanchett attends Harper's Bazaar annual Women of the Year Awards, which celebrates female high-fliers, at Claridge's hotel, London, England on October 29, 2019., Image: 479873541, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Nils Jorgensen / Capital pictures / Profimedia
Nils Jorgensen / Capital pictures / Profimedia

Isti kombinezon Cate je već nosila 2014. na partyju Giorgia Armanija, ali bez remena i zakopčana gotovo do kraja. Njezina stilistica Elizabeth Stewart na Instagramu je podijelila fotografije oba stajlinga, s porukom da je ovo komad koji vrijedi nositi više od "jedanput".

Ako ne volite haljine, kombinezon može biti idealan izbor za nadolazeću party sezonu, pogotovo šljokičasti modeli s kojima ne možete pogriješiti. Uz štikle ili sandale na visoku petu vaša figura doći će još više do izražaja, a možete ga kombinirati s remenom baš poput Cate. Da vam ne bude hladno, preko kombinezona odlično će izgledati kaput od umjetnog krzna. Pronašli smo nekoliko odličnih komada u popularnim trgovinama.

Linker
20. travanj 2024 00:06