bez premca

Kućno izdanje Katie Holmes ‘začinila‘ debelim čarapama, dok Suri svojom kombinacijom poručuje: ‘U pubertetu sam!‘

Zbog modne kombinacije glumica Katie Holmes i njezina djevojčica Suri Cruise nisu prošle nezapaženo na ulicama New Yorka.

Pubertet je, čini se, u punom jeku kod 15-godišnje Suri Cruise – barem ako je suditi po odjevnoj kombinaciji. Sa svojom slavnom majkom, glumicom Katie Holmes (42) prošetala je ulicama hladnog New Yorka u laganim, ljetnim hlačama i ljetnim čarapama, a prolaznici su se sledili već od samog pogleda na njezine gole gležnjeve. No, ništa neobično za jednu prosječnu tinejdžerku na čije se modne prohtjeve njezina majka već odavno navikla pa oko takvih ideja vjerojatno više niti ne polemiziraju. Ono što je bilo za primijetiti jest da Katie na prvo mjesto stavlja udobnost i toplinu. Tako je zvijezda serije 'Dawson's Creek' na obično kućno izdanje – crnu vestu i crne tajice odjenula debele vunene čarape i mokasine. Upečatljiv karirani žuti kaput koji seže gotovo do poda pokazao se kao pun pogodak uz torbu boje konjaka.

Čitajte i: Katie Holmes i njezina 'mini-me' Suri opet su bile najstajliš u gradu

Kao dijete slavnog glumca Toma Cruisea i poznate majke Katie Holmes, djevojčica je od samog rođenja pod povećalom javnosti, a osim zbog razvoda roditelja, svjetskim medijima bila je zanimljiva i zbog svog modnog izričaja.

Čitajte i: Suri Cruise prava je mala modna ikona: Svojim odličnim stajlinzima opasno konkurira majci

Oduvijek je bila svojeglava kada je moda u pitanju pa još dok je imala samo tri godina njezino je odijevanje često bilo predmet diskusija. Sa samo godinu imala je nalakirane nokte, s tri je nosila potpetice, a s pet godina se u hladnu jesen pojavljuje golih nogu u ljetnoj plavoj haljinici. Riskantne modne kombinacije ipak su sve češće iza nje, sada su pak na red došle pubertetska izdanja.

Linker
19. travanj 2024 21:23