Profimedia, Getty Images
Slavi 14. rođendan

Suri Cruise prava je mala modna ikona: Svojim odličnim stajlinzima opasno konkurira majci

Kći Toma Cruisea i Katie Holmes navršila je tek 14 godina, a već u malom prstu ima smisao za modu. Naslijedila ga je od majke koja posljednjih godinu dana osvaja ulice New Yorka upečatljivim modnim kombinacijama. Iskopali smo nekoliko sličnih outfita majke i kćeri koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Jedan od najpozitivnijih događaja u pet godina dugom braku glumaca Toma Cruisea i Katie Holmes bilo je rođenje njihove jedinice Suri. Ova simpatična curica napunila je 14 godina, a svakim danom sve je sličnija majci.

Nakon razvoda od Toma, Katie se posvetila odgoju kćeri pa ih se vrlo često moglo vidjeti kako zajedno idu u shopping, šeću ulicama New Yorka, druže se, smiju i razgovaraju. Čak ni sve razmirice između bivših supružnika nisu narušile odnos poznate majke i njezine kćeri koja je od Katie preuzela i smisao za modu.

Posljednjih mjeseci, glumica kao da je izašla iz zone komfora i svakom javnom pojavljivanju oduševila je novom modnom kombinacijom, a njezin stil, čini se, velika je inspiracija za Suri koja se često odijeva baš poput svoje majke.

Kako nas uvijek uveseljavaju slične modne kombinacije simpatičnih majki i kćeri, pronašli smo nekoliko sličnih stajlinga Katie i Suri po kojima se vidi da su obje prave modne ikone.

Cvijeće u prvom planu

Profimedia
Čim je izašlo sunce, Katie i Suri isfurale su haljine s cvjetnim uzorkom koji se vraća svakog proljeća.

Uzorak koji obožavamo nositi čim dođe proljeće definitivno je cvijeće, a omiljen je i poznatom dvojcu. Haljinu cvjetnog uzorka i puf rukava Katie je kombinirala na crne salonke, dok je Suri izabrala nešto kraću verziju s romantičnim rukavima, a na nogama je imala jednostavne balerinke. Obje ovdje izgledaju slatko i definitivno bi ih bilo lijepo vidjeti da su tako prošetale zajedno, ruku pod ruku.

Ležerne kockice

Profimedia
Karirani uzorak u crvenoj boji odlično ide uz plave traperice.

Još jedan uzorak koji se često nalazi u kombinacijama trendseterica - kockice - odlično izgledaju u svakodnevnim kombinacijama, a to znaju i Katie i Suri. Katie je za obavljanje svakodnevnih obveza iskombinirala kariranu košulju i traperice, a Suri je na klizanje stigla u kariranom kaputiću u sličnim nijansama i trapericama.

Elegancija u ružičastom

Getty Images, Profimedia
Suri je inspiraciju za ružičasti stajling dobila od majke koja je pak na jednom događanju izgledala poput curice.

Katie se na službenim događanjima voli pojaviti u jednostavnim, ali posebnim haljinama kao što je ova ružičasta kojom je privukla svu pozornost. U njoj je izgledala poput curice te joj nisu bili potrebni ikakvi dodaci.

Suri je, čini se, inspiraciju za šetnju sa psima dobila upravo iz ovog majčinog outfita, ali je svojoj kombinaciji dala vlastiti potpis u obliku colorblockinga.

Uspješno je spojila dvije nijanse ružičaste i tako pokazala da promišlja što će odjenuti.

Bez kave nikamo

Profimedia
Kava je Katie i Suri omiljeni napitak pa se ne ustručavaju s njom prošetati po ulici.

Osim ljubavi prema modi, Suri je od majke naslijedila i sklonost prema ukusnom napitku - kavi pa s njom šeće i u javnosti. Ovdje nije toliko fokus na njihove outfite koliko na činjenicu da Katie i Suri imaju iste navike, što ne čudi s obzirom na to da provode dosta vremena zajedno. Ipak, nismo mogli ne primijetiti da na fotografijama imaju sličnu boju outfita, blijedo-ružičastu. Prave modne blizanke!

Udobnost prije svega

Profimedia
Katie i Suri obožavaju udobne kardigane, a svaka ih nosi na svoj način.

Debeli pleteni kardigani uvijek su dobar izbor za zimu, a dobro dođu i umjesto jakne u rano proljeće. Katie je svoj nosila na kožne hlače, a Suri ga je uklopila u monokromatski look koji je jedan od najvećih trendova prošle i ove sezone. Ako tako nastavi, Suri bi mogla biti opasna konkurencija svojoj majci.

Čitajte i:

Katie Holmes progovorila o razvodu: 'Bilo je napeto i intenzivno, ali onda se dogodilo nešto lijepo'

Suri Cruise sama kupovala darove, prepoznali smo i vrećicu iz popularnog dućana

Katie Holmes podsjetila nas je na zaboravljeni trend koji će ponovno osvojiti ulice

Linker
10. travanj 2024 08:59