modna ikona

Meghan Markle izašla je na ručak s prijateljicom u kaputu od kašmira vrijednom 5800 eura

Vojvotkinja od Sussexa svaki put oduševi svojim modnim odabirima, njezin odabir su minimalističke odjevne kombinacije, a posljednjih mjeseci njezine omiljene boje su crna i smeđa.

Od kada je postala vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle javnost je privlačila svakim svojim korakom, ali i svojim minimalističkim stilom odijevanja. Tako je za ručak u poznatom restoranu Cipriani Beverly Hills sa svojom prijateljicom, britanskom dizajnericom Clare Waight Keller, bivšom kreativnom direktoricom modne kuće Givenchy koja je dizajnirala njezinu vjenčanicu, odjenula elegantan kaput od kašmira modne marke Max Mara vrijedan 5800 eura. Ispod kaputa nosila je široke crne hlače i crnu dolčevitu, a minimalističku kombinaciju upotpunila je clutch torbicom Cesta Collective iz limitirane serije koja stoji 360 eura.

image

U kaputu od kašmira vrijednom 5800 eura

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iako ovaj put nije nosila ništa iz kolekcije Clare Waight Keller, njih dvije još su od priprema Meghaninog vjenčanja postale prave prijateljica, a to je vojvotkinja nekoliko puta javno i pokazala. Osim što je često nosila kreacije s njezinim potpisom za modnu kuću Givenchy, u prosincu 2018. nenajavljeno je stigla na British Fashion Awards, gdje je Clare uručila prestižnu britansku nagradu za dizajnericu ženske odjeće godine.

image

U Kanadi je odijenula jaknu u obliku pelerine, crne traperice i visoke čizme

INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Meghan se nedavno vratila iz Kanade gdje je sa suprugom, princem Harryjem bila zbog njegovih obaveza oko Invictus igara. I tamo je pokazala koliko joj je draga kombinacija crnog i smeđeg, no umjesto dugog kaputa, nosila je kraću jaknu u stilu pelerine modne marke Sentaler vrijednu 1200 eura.

Linker
21. travanj 2024 06:53