Stilska inspiracija

Moda na biralištima: Iva Mertić Tomašević na glasanje došla u tenisicama, Anita Mihanović iznenadila izdanjem

U drugom krugu lokalnih izbora, kandidati su diljem zemlje stiglu u pratnji svojih supruga koje su redom imale zanimljive outfite - neke ležerne, a druge nešto svečanije.

Na drugi krug glasovanja na lokalnim izborima stigle su i supruge kandidata za gradonačelnike hrvatskih gradova koje su ponovno privukle svu pažnju. Dok su neke od njih svoju građansku dužnost izvršile u nešto svečanijim izdanjima, neke su na birališta izašle u nešto ležernijim izdanjima.

image
Tomislav Tomašević sa suprugom Ivom.
DAMJAN TADIĆ/CROPIX

Jedna od njih je bila Iva Mertić Tomašević, supruga kandidata za graonačelnika Zagreba, Tomislava Tomaševića. Iva se u društvu supruga i psa Boška pojavila u vrlo jednostavnim komadima - tamnoplavom puloveru, traper suknji i crvenim Adidas tenisicama koje su cijelom looku dale malo razigranosti. Suprug se s njom modno uskladio, izabravši tamnoplavi sako i tenisice

Čitajte i: Na izbore sa stilom: Fani Kerum u večernjoj haljini, Jelena Pavičić Vukičević u ležernijem izdanju

image
Vice Mihanović sa suprugom Anitom.
JOŠKO ŠUPIĆ/CROPIX

Kandidat za gradonačelnika Splita Vice Mihanović također je došao na birališta u tenisicama i sakou, no njegova supruga Anita odlučila se "skockati" od glave do pete.

U crnom kombinezonu s modernim puf rukavima izgledala je vrlo elegantno, a spojila ga je sa crnim sandalama na kitten petu i ružičastom kožnatom torbicom.

image
Ivica Puljak sa suprugom Marijanom.
PAUN PAUNOVIĆ/CROPIX

Još jedna dama koja nije mogla proći nezamijećeno jest supruga Ivice Puljaka, kandidata za gradonačelnika Splita. Marijana Puljak kao bazu je odabrala crne hlače i majicu, no začinila ih je vibrantnim sakoom boje ciklame i vrlo šik sandalama s remenčićem i vintage kockastim uzorkom.

image
Filip Zoričić sa suprugom Petrom.
DUŠKO MARUŠIĆ/CROPIX

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Pule, Filip Zoričić na glasovanje je došao u društvu supruge Petre koja je iznenadila izborom hlača. Žute uske hlače s uzorkom cvijeća bile su odličan kontrast tamnoplavoj bluzi, a pun pogodak bile su i žute balerinke.

Linker
29. ožujak 2024 05:55