KRALJICE STILA

Modne lekcije naših influencerica: Neutralne boje ne moraju biti monotone ako se upare s trendi komadima!

Matea Miljan Rafaj, Paula Sikirić i Sonja Kovač svaka su na svoj način spojile bezvremenske i trendi komade u savršenu modnu priču za zimske dane.

Sezona kaputa i pletiva odavno je započela, a najbolju modnu inspiraciju za hladne dane nalazimo na društvenim mrežama naših influencerica koje redovno održavaju modne lekcije. Za oko su nam zapeli trendi zimski outfiti Paule Sikirić, Mateje Miljan Rafaj i Sonje Kovač koje su bezvremenske duge kapute nude palete boja ukomponirale svaka shodno svojem modnom izričaju i dokazale da neutralne boje ne moraju značiti monotonu modnu kombinaciju - ako se upare s trendi komadima i uzorcima!

Popularna torbica oker boje kao tajni začin svakog dobrog modnog recepta

Mlada mama i influencerica Paula Sikirić pozirala je u sivom kompletiću najpoznatijeg eco friendly brenda Luni Lou vlasnice izabel Kovačić kojeg je uparila s tenisicama s chunky potplatom, smeđom dugom bundicom i šiltericom slične nijanse, a čitavu modnu priču zaokružila je popularnom Jacquemus torbicom oker boje.

Čitajte i: Matea Miljan Rafaj u ‘Pričama sa špice‘: ‘Meni se nije problem fotkati bez šminke niti prikazati svoje mane‘

"Jel ok modno sazrijevati uz sazrijevanje sebe kao persone?

Ne smatram se prezrelom, ali sve više sežem za jednostavnim tonovima. Paula od prije dvije godine bi ovu kombu smatrala dosadnom", otkrila je Paula u opisu fotografije na Instagramu ispod koje su ubrzo počeli stizati komplimenti.

Karirani uzorak koji razbija neutralne boje

Za razliku od Paulinog ležernog outfita, domaća poduzetnica i influencerica Matea Miljan Rafaj za šetnju Parizom obukla je karirano odijelo i bijelu pletenu dolčevitu, a stajling je zaokružila kaputom tek nekoliko nijansi tamnijim od dolčevite. Iako influencerica ovoga puta nije eksperimentirala s bojama kao što smo navikli na njezinom Instagramu, kombinacija zasigurno nije monotona zahvaljujući kariranom uzorku kompletića.

Čitajte i: Modna lekcija inspirirana suncem: Sonja Kovač podijelila fotografiju pa pitala pratitelje je li pretjerala

'Must have' čizme sezone

Kraljica modnog ukusa, Sonja Kovač ovih se dana također drži neutralnih nijansi pa je zagrebačkim ulicama prošetala u sivim tajicama od rebraste tkanine popularnog francuskog brenda Jacquemus s dodatkom koji se navlači preko stopala, koje je uparila s jednostavnom crnom majicom te kaputom bijele boje sa zlatnim gumbima. U kombinaciju je ukomponirala i popularne čizme s chunky potplatom iz H&M-a, a stajling je upotpunila Versace Jeans Couture crnom torbicom sa zlatnim lancem koji se savršeno slagao s kaputićem, ali i ogrlicom koju je nosila oko vrata.

Linker
20. travanj 2024 02:43