stil supermodela

Modni dvoboj mame i kćeri: Cindy i Kaia jedan su potpuno običan komad isfurale svaka na svoj način

Cindy Crawford i njezina kći Kaia ovih se dana nalaze u sunčanom Miamiju gdje uživaju u šetnjama, shoppingu i čavrljanju uz kavicu. Mama i kći, koje nevjerojatno nalikuju jedna drugoj, i u modnom su stilu povezane, čak i kad se to dogodi sasvim spontano.

Kaia Gerber najbolji je primjer da jabuka ne pada daleko od stabla. 19-godišnja kći supermodela Cindy Crawford od svoje je slavne mame naslijedila dobre gene i graciozno držanje, adute zahvaljujući kojima je i sama ostvarila uspješnu karijeru modela, a uz to je "pokupila" i neke od najboljih savjeta za besprijekoran stil, bilo da je riječ o dnevnim ili večernjim kombinacijama.

Mlada Kaia više je puta priznala da voli zaviriti u raskošan ormar svoje majke u kojem se kriju nevjerojatne kreacije najslavnijih modnih dizajnera, a mnogi su zamijetili da i svakodnevnim situacijama voli slijediti jednostavan, no elegantan stil Cindy Crawford.

I mami i kćeri u najdraže se odjevne komade ubrajaju traperice, u kojima ih se često viđa, a obje obožavaju nositi ravan kroj, višeg struka, u srednje plavoj nijansi.

Čitajte i: Lice postpandemijske generacije: Kći Cindy Crawford u kampanji za Celine oduševila svijet

Ovih dana žene obitelji Crawford odmaraju u Miamiju, a paparazzi su ih snimili kako izlaze iz kuće u gotovo jednakim trapericama koje je svaka prilagodila svom raspoloženju.

Kaia se odlučila za klasičnu varijantu pa je uz traperice iskombinirala bijelu majicu s kratkim rukavima te bijele platnene tenisice u kojima voli juriti po ulicama Miamija.

Čitajte i: Novi zvjezdani par: Kćer Cindy Crawford ljubi trenutno najpoželjnijeg frajera u Hollywoodu

image
19-godišnja Kaia uz traperice ravnog kroja bira nepogrešivu kombinaciju bijelog T-shirta i platnenih tenisica
MIAMIPIXX/VEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA A

55-godišnju mamu Cindy već neko vrijeme oduševljava ponovno moderni trend "duplog denima", pa uz traperice ravnog kroja rado nosi traper košulju koju uvlači u hlače. Za druženje s kćeri, taj je outfit upotpunila krem šalom, pamučnom majicom oko struka i udobnim, bijelim sandalama.

image
Mama Cindy obožava ponovno popularan trend ‘duplog trapera‘
MIAMIPIXX/VEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Obje su dame još jednim detaljem pokazale koliko im je ukus sličan - u rukama su nosile male torbice od brušene kože, u nijansama smeđe boje.

Linker
19. travanj 2024 11:09